AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Arx Fatalis
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

KaaNssssss
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 23/04/2008 :  09:10:11  Bilgileri Göster  KaaNssssss'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben şimdi insanların şehrindeyim.Kralın yanına gittim bana bir kağıt verdi.Kağıdı Pog a verecem.Pog trollerin kralı bu arada.Kağıtta pog'un yolları tıkayan taşları temizlemesini istio.Peki nerde bu tog?Yardımcı olursanız sevinirm
Sayfanın En Üstüne Git

SamsunLee
Üye



Turkey
İleti 5

İletim - 23/04/2008 :  17:58:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yeraltını nasıl gectn anlatırmısın?
Sayfanın En Üstüne Git

nyc
Üye



Turkey
İleti 2

İletim - 23/04/2008 :  21:52:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkaslar bende sizinle aynı yerde takıldım ilk kagıdı buldum onu kapıdaki goblinlere werdim ama imzali kagıt istediler ama ben ilk basta barı bulamadıgım icin yabancı bı forumda okudugum gibi 300 altın werdim gectim ondan sonra yapılabilcek herseyi yaptım fakat sonra barı buldugumda duvardaki yazıyı gordum oliver sandıgın hakkında icine 1sey koycakmısım av baslıcakmıs sandıgı nerde bulabirim arkdaslar
Sayfanın En Üstüne Git

Hertanksk1912
Üye



İleti 38

İletim - 24/04/2008 :  00:05:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla


Valla ben bir sandık buldum. Ama sandığı kullanamıyorsun. Sandığın yanında elmaas, yakut ve safir vardı. Sandığı bulmak için, Ylsislerin talan ettiği mekana gidin. kapıdan girince, bir tane ölü asker var, sanırım sağda idi. Onun çaprazında bir tane daha ölü asker var. ilk girdiğinizde yaşıyordu. sonradan ölmüş olması gerek.

İşte o askerin tam karşısında bir kolon var. Kolona zıplayarak çıkın. Biraz zor olacak, biraz deneyin mutlaka çıkacaksınız. Oraya çıkınca ufak hamlelerle imleci gezdirin. İmleç orda 3-4 nesneyi gösterecek. Bir kısmı değerli taş, bir tanesi de sandık.


Sanırım bahsettiği sandık bu.


Şimdi yeraltına gitmek için, öcne gem dealer ı imzalat. Sonra yukarıda bahsedilen yolu takip et.

Goblin lord ları geçtikten sonra, bir madene ulaşacaksın. 3 yollu bir maden.

Biri madene giriş için, biri madeneden çıkış için. Diğeride Goblin ve Troll krallığının sınırlarına girmek için. Önce madeni kol açan et. Orda örümcekler var. onları öldür. etrafı iyice gözlemle. İskeletlerden Taş ve ihtiyaç malzemesi çıkacak. Onları topla.

3. yola girip Goblin ve Troll krallığına gir. Düz git köprüden karşıya geç, ordan aşağı in.

Manavdan sola, bakkaldan ileri. 500 m sonra niyaziyi görürsün :) BU ŞAKA TABİKİ.

Aşağıya indiğinde bir goblinin balık tuttuğunu göreceksin. arkasında ( senin sağında ) bir giriş var. ordan yukarı çıkarak başka bir tünele gidiyorsun. Burda haritaya bakarak diğer giriş bul. ordan girdiğinde inanların krallığına ulaşcaksın.

Not: İnsanların krallığına girmeden önce tavernada bulunanların hiçbirine bulaşmamış olman gerek. aynı şekilde hiç bir trole. Yoksa şehirdeki herkes seni düşman olarak karşılar.



Asla, Asla Deme...!
Sayfanın En Üstüne Git

Hertanksk1912
Üye



İleti 38

İletim - 24/04/2008 :  00:37:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla


Şimdi gelelim Kralın görevine.

Önce geldiğin yolu takip et, geri dön. Yukarıda bahsettiğim, Goblin ve Trol Krallıklarını bul. Asma köprülerin bulunduğu harita.

Orda kapıda bir trol seni karşılar, trol ile muhabbet ettikten sonra seni krallarına götürür.

Kralla konuştuktan sonra senden "TROL IDOL" ü ister. Ordan çıkmadan önce ilk giriş tarafında bir boşluk var. iki katlı bir zemin. ikinci katında bir taş var. biraz uğraşarak onu alabilirsiniz. Zıplamanız gerek. Hiç tecrübeniz yoksa baya uğraştırır.

Neyse TROL IDOL ün goblinler tarafından çalındığını size söyler. Siz ordan çıkarken, bahçede bir goblin ve bir trol yan yana yemek yediklerini görürsünüz. Fazla sulanmayın fare eti yiyolar. :)

Hemen goblinin yanına koşun. Goblin ile konuşun. Sonra onu takip edin. Size, karşıdaki goblin krallığına giriş yapmanızı sağlayacak.

Oraya girdikten sonra sakin davranıp, fevri hareketlerden kaçının. Girişte önce bir goblinle, sonra GOBLİN LORD ile karşılacaksınız. hemen sağınızda ( konumunuza göre arkanızda kalabilir ) bir depo ve depoyu bekleyen bir GOBln lord daha göreceksiniz. o depoda bulunan bir sandıkta Trol idol mevcut.

Fakat sandık lanetlenmiş duruda. Önce laneti kaldırmanız gerek. Yoksa ciddi hasar veriyor. sağlık durumuna göre ölümde garantilenir. Neyse zaten oraya gelinceye kadar bir ton muhabbet var.

şunu belirtiyim, oyunu uzun zamandır oynamıyorum. en son dnememde hata verdi :) o yüzden bayadır denemedim.

Anımsadığım kadarı ile büyük salona doğru yol alın merdivenlerden yukarı çıkın. Büyük bir kapı göreceksiniz. O kapıda Goblin kralı Karpuz büyütüyor. Zorlamayın kapıyı açmaz. Yüzünüz kapıya doğru bakıyorken, sol tarafınıza dönüp yürüyün. Yolu takip edin.

Kralın odası. Ordaki dolaplkardan biri kılıç darbesi ile kırılıyor. Diğer dolap, Teknik skill çok ileri derecede ise maymuncuk ile açılır. Yoksa anahtarsız açılmıyor.

Neyse hiç uğraşmayın. Orda bir iki kağıt var. Kağıtlardan birinde kralın şaraba karşı alerjisi olduğunu içerse, yada yerse (?) cırt cırt olcağını yazıyor. Piyasada ne var ne yok toparlayın. şimdi tam anımsamıyorum. Özellikle anahtar varsa alın( sandığın anahtarı olabilir ).

Şarap nasıl yenir. hemen tarifini veriyim. Aşağıya mutfağa inin. Mutfakta hamuru elinize alın, su ile karıştırın. ekmek hanuru kıvamına gelinceye kadar yoğurun :), sonra bir merdane ile iyiiice düzleştirin. sonra ona biraz elma katın. Sonrada verin fıına gitsin. Baktın piştimi. Hiç soğutmadan doğruca şarap şişesini çift tıklayın elmalı turtamızın üstüne getirip boşaltıyoruz.

Onuda krala kakaladınmı tamamdır. kral Modifiye edilmiş hacı Murat gibi fırlayıp odasın a cırt cırtlamaya kooşuyor. onunla konuşn. sonunda bağırıyor.

Bundan sonra depoya koşun. Depou kapısını açacaklar. Sıra geldi idole. başta söylediğim gibi sandığa dikkat.

Kazasız belasız atlattınız. İdolü aldınızmı. Sevinmeyin hemen. Bilin bakalım kim geldi. Depocu başı niyaziiii...

Hemen Soruyor: Nediyon yiğenim. Amanın bizim goç başını çalıyo çakall..

Kılıçı çıkarttığı gibi battal gazi kesiliyor. Bakmayın siz ona, Aslında Kahpe bizanstan gelme o. Hemen oracıkta Cüneyt arkın moduın da sessizce kestikten sonra, ıslık çalaçala ordan çıkın. hatırladığım kadarı ile başınıza bundan sonra bir bela gelmiyor. Tabi söz vereme.


Trol kralına verin, yolu açsın. o yolu açarken siz kralın yeni fermanlarını yerine getirmek için çekin kılıcınızı Anadolu Hisarına doğru yol tutun.




Biraz roman havasında oldu. Umarınm size bilgilerimi anlaşılır bir şekilde aktarabilmişimdir.


Başka sorusu olan. :) Sen arkada oturan...

Asla, Asla Deme...!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000