AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Şirine Problemi....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/05/2005 :  14:23:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaan Abi'ye aynen katılıyorum, aykrateriyle alakası yok kanımca olanların. 62 mesajı vardı şirenenin ben bunları yazarken, aykrateri bir günde atıyordu o kadarını.
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 22/05/2005 :  15:23:12  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
katılıyorum kız haksızama mesela bende çok mesaj yazdım çok yanlış bişey diil yani sonuçta demi

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/05/2005 :  16:35:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
WebMaster tasvip ettikten sonra bana laf düşmez artık. Sadece oluşabilecek bir probleme dikkat çekmek istedim. Sizler bundan rahatsızlık duymuyorsanız bende görmezden gelip önemsemem...
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 22/05/2005 :  16:40:08  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır öyle bişey demek istemedim boş beleş konuşması tabii kötü ama günlük mesaj sayısına göre değerlendirmesek daha iyi bende çok atıyorum ama yani önmly ve gerek duyduğum yerlerde

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

HERO
Üye

Turkey
İleti 269

İletim - 22/05/2005 :  17:00:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
açtığım konulara gelince size göre saçma olabilir...ben sadece bana o saçma konularda eğlenen kişilerin iki yüzlü olmasına kızdım... bunun sizinle bir alakası yok...

iki yüzlülükle ne alakası var onu anlamadım?senin açtığın konuya cevap verdim diye seni savunuyo gibi bir izlenim mi olusuyo?ne kadar saçma da olsa orda oyun sitesinin bütün üyelerine sorulan bi soru var ve dileyen dilediği gibi cevaplayabilir.

No Job No Money No School No Girl NO PROBLEM!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000