AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 admin abiler....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 17/04/2005 :  10:46:12  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
admin abiler sizinde warcraft3 veya diablo2 server'ı kurmanız mümkün değilmi__??? yapsanız mükemmel olur...eurobattle.net ten oynamakta kurtuluruz...bazı polonyalılar sırf türk'üz diye bizi oyundan atıyor..
....teşekkürler...

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 17/04/2005 :  13:21:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha kendi serverımızı tam olarak düzene sokamamışken bir de oyun serverı açmamız imkansız. Ama piyangodan para çıkarsa yaparız

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 18/04/2005 :  10:27:10  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
eee peki para toplasak bu hayırlı is için nasıl olur...????

her türk genc'inin hakkıdır bu oyunları oynamak... özelliklede türk server'ında... haksızmıyım...????

bir de düzene sokulmamıs server hangisi...???
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 18/04/2005 :  15:50:58  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
lord_deniz düşüncen çok güzel ama inan bana bir oyun server'i açmak hiç de kolay bir iş değil. öncelikle güçlü bir mali bütçe gerekiyor ve inana bana biz bunu burda para toplayarak halledemeyiz:)
(acaba oyunsitesi yardım derneğimi açsak )
dediğim gibi gönül bunu yapmayı ister ama olmuyo işte...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/04/2005 :  22:04:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Düzene sokulmamış server, şu an kullandığımız server oluyor.

Siz paraları toplayıp bana yollayın, ben gerekeni yaparım (Mesela yurt dışına kaçma gibi :)).

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 24/04/2005 :  19:41:13  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet parayı ben toplarım ankaradaki kocatepe cami i avlusuna koyun ben hergün gider alırım sonrada vınnnn.

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000