Açık konuşmak gerekiyorsa attığın mesajların içeriğinden memnunsan aynen devam etmeni tavsiye ederim. Ama şu söylediklerime kulak ver, bana göre attığın mesajların içi boş ve sadece geyik muhabbeti için atılmış mesajlar. Burası geyik muhabbetini kaldırır ama daha öncede dediğim gibi bir yere kadar. Bunun sonunda üzülen kişi yine sen olursun ben değil... Bu söylediklerim yıllardır bu ortamda yaşadığım tecrübelerin sonucudur. Senden önce senin gibilerini gördüm ve aynen şimdi olduğu gibi uyardım dinleyenler kalıcı oldu dinlemeyenler ise artık buralarda değiller.... Ayrıca burayı çok sevdiğini söylüyorsun ama attığın mesajlarla ortamı kirletip seviyeyi düşürüyorsun. İnsan sevdiği seyleri kirletmez onları güzelleştirmek adına elinden geleni yapar ve oyunsitesinde en son istenilen şey ipini koparanın geyik muhabbeti yapacağı bir ortamdır.
yanlız değmezmişsiniz..siz forum görmemişsiniz... Reklam Yasak! e girinde forum görsün gözünüz....
Kusura bakma senin enginliğin bizi aşar... Burada değmeyen birşey varsa sana karşı güzellikle yaklaşmakmış. Ne halin varsa gör. Biz karşımızdakine aklı başında birisiymiş gibi yaklaşıyoruz karşılığında söylenen sözlere bak (: yazık valla... Forumu falan boşverin önce biraz kaliteli insan olmasını öğrenin siz...
bende ALEXROSSSPIDERMAN nicki ile cevap yazmamam konulara bile cevap yazıyordum ve cezasını çektim.Bence sende gerekli konulara mesaj at veya gerekli konular aç sorunun olursa ŞiRiNe