AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Ayın Üyesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 01/02/2005 :  13:31:58  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar bu konuyu acmamın nedeni belliki mesaj yazanda yazmayanda yıldız alamıyor.bunu icin böyle bir konu actım.buraya ayın üyesi olmasını istdiginiz kisinin adını yazacaksın.Bir ay sonra belirlenen kisiye altın üyelik veya platin üyelik verilecek. Eher benim fikrimde olan arkadaşlar varsa beni desteklerse bence bunu işi başarırız...

SAYGILAR...

MOR VE ÖTESİ

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 01/02/2005 :  22:37:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kim desteklerse desteklesin böyle bir uygulama yapılmayacak. Bırakın bu tarz mevzularda biz karar verelim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 02/02/2005 :  11:15:58  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
siz karar verdiniz zaten ben thakki1 hakkı abiden izin aldım...

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 02/02/2005 :  22:19:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nickime bak bakalım aynı kişiyle mi konuşuyorsun?

Böyle bir uygulama pek sağlıklı olmaz. Ayrıca, zaten platin üye ve benzeri lakaplar yerine seçkin üye ünvanı veriyoruz uygun kişilere. Bu yeterli bence.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 02/02/2005 :  23:22:37  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten bi seçki üye sıfatı çıktı biz nelerle uğraştık. Bide bu olursa heralde isyan falan çıkar...
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/02/2005 :  23:42:05  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet okudum seçkin üye mesajlarını.Seçkin üye olmak için ne yapılır diye soruyorlar.Seçkin üyeleri yöneticiler secer.Birakin forumun yönetimini,islerini vb seyleri yöneticiler yapsin.Platin üyelik filan ciksa isyan cikarsalar iyi.Herkes ayin üyesi olmaya calisir.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000