alıntı:açtığım konulara gelince size göre saçma olabilir...ben sadece bana o saçma konularda eğlenen kişilerin iki yüzlü olmasına kızdım... bunun sizinle bir alakası yok...
iki yüzlülükle ne alakası var onu anlamadım?senin açtığın konuya cevap verdim diye seni savunuyo gibi bir izlenim mi olusuyo?ne kadar saçma da olsa orda oyun sitesinin bütün üyelerine sorulan bi soru var ve dileyen dilediği gibi cevaplayabilir.
İlk önce Şirine'nin açtığı başlığa cevap yazıp daha sonra da, sen yanlış yaptın Şirine demen bana da biraz abes geldi. Diyemeden geçemedim...
Gençler şirinlerin Şirine geldiği zamanki bölümü izledinizmi,gerçi çizgisinde varmı bilmiyorum ama Doğan Kardeş(ne güzel dergiydi 1971)o bölümü hatırlıyorum aynı burdaki gibi ah gençlik:))zaman ilerledikçe anlayacaksınız:)Bakın keyfinize,zaten aşırı olursa müdahale gelir merak etmeyin fikirlerinizi kırmadan incitmeden yapın,bu mesaj okuduktan 2-3 sn sonra imha olacaktır:) İyi oyunlar.
WebMaster yanlış anlama tasvip etme kelimesini sizler problem olarak görmüyorsunuz anlamında kullandım... Sanırım artık söylenecek fazla bir söz yok. En azından benim için (: