AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Şirine Problemi....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 22/05/2005 :  18:46:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HERO tarafından yazılan:

alıntı:
açtığım konulara gelince size göre saçma olabilir...ben sadece bana o saçma konularda eğlenen kişilerin iki yüzlü olmasına kızdım... bunun sizinle bir alakası yok...

iki yüzlülükle ne alakası var onu anlamadım?senin açtığın konuya cevap verdim diye seni savunuyo gibi bir izlenim mi olusuyo?ne kadar saçma da olsa orda oyun sitesinin bütün üyelerine sorulan bi soru var ve dileyen dilediği gibi cevaplayabilir.

İlk önce Şirine'nin açtığı başlığa cevap yazıp daha sonra da, sen yanlış yaptın Şirine demen bana da biraz abes geldi. Diyemeden geçemedim...
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 22/05/2005 :  20:18:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gençler şirinlerin Şirine geldiği zamanki bölümü izledinizmi,gerçi çizgisinde varmı bilmiyorum ama Doğan Kardeş(ne güzel dergiydi 1971)o bölümü hatırlıyorum aynı burdaki gibi ah gençlik:))zaman ilerledikçe anlayacaksınız:)Bakın keyfinize,zaten aşırı olursa müdahale gelir merak etmeyin fikirlerinizi kırmadan incitmeden yapın,bu mesaj okuduktan 2-3 sn sonra imha olacaktır:) İyi oyunlar.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 23/05/2005 :  12:50:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
WebMaster yanlış anlama tasvip etme kelimesini sizler problem olarak görmüyorsunuz anlamında kullandım... Sanırım artık söylenecek fazla bir söz yok. En azından benim için (:
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 23/05/2005 :  16:22:19  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tabii yaa önemli diil boşverelim yani huzurumuz bozulmaya başladı ne güzel kardeş kardeş fikir paylaşımı ve eğlence içi burdayız::

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

barisozdemir
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 23/05/2005 :  19:33:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bırakın herkes özgür internet özgürlük demek sınır olmaması gerek diye düşünüyorum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000