AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Ayın Üyesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 17/05/2005 :  19:19:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hasoo gözlerim yaşardı abi yaa.Neydi benim o ilk üyeliğim silinmeden önceki günler(eren536).Ahh ahh.Arkadaşlar fazla zorlamayım sizin sonunuzda benim gibi olabilir.Uyarmadı demeyin.
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 17/05/2005 :  19:35:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ilk üyeler arasında bir samimiyet olması çok normal bende ilk geldiğimde siteyi sadece cd-key sormak için üye olmuştum.(Eski forumdayken sorulabiliyordu.)Ama daha sonra yavaş yavaş seviyeli bir ortamın bulunduğunu farkettim.O ortamı eleştirmek gruplaşma olarak görmek,eleştirmek yerine içine girmeye çalışınca yavaş yavaş forumdaki seviyeyi siz de farkedeceksiniz.Siz de bir süre sonra eskiler grubundan sayılacaksınız belki de.Ama tabii bu da sizin elinizde.Eskileri eleştirmeye devam ederseniz ortamın tadını almak yerine boşa kürek çekmek gibi bişey olur.Bir yıl geçer artık siz de eskilerden olursunuz.Ne bileyim üyeler arasında bi bilinmişliğiniz olur.Sizden sonra gelenlere yeni denir bu sefer.Bunun mesaj sayısıyla da olacağını sanmıyorum.Zaten biri çok merak ediyorsa profile tıkladıktan sonra sağ üst köşeye baksın kişinin üye oluş tarihini yazıyor orada.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 17/05/2005 :  19:42:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet kimin eski kimin yeni olduğu msj sayısıyla anlaşılmıyor.Ben Bora'dan(Bora diyebilirim sanırım)3 ay önce üye olmama rağmen arada 130 mesaj fark var.Günde 1 mesaj atsanız bile 1 yıl sonra sitedeki eskiler sizi zaten tanıyor olacaklar.Üstelik bunu sadece 365 mesaj atarak yapmış olacaksınız.Bu dudak uçuklatacak bir rakam değil bence...
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/05/2005 :  03:46:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yuh yani o mesajdan alındıysanız... ne diyeyim...

Eski yeni farkı var mı? var... Bu forum önceden çok daha aktifti.. ama şimdi memnunum, mayısla beraber çoşturmuşsunuz :) :) İyi iş çıkarıyorsunuz. eski yeni ayrımı üyeler bazında yoktur, zaman bazında vardır....
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 20/05/2005 :  08:27:25  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nokta...Son nokta HASSOOO dan bu konu artık daha fazla konuşulmaz herhalde...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.2 Snitz Forums 2000