ama ben buradan kuzen hariç kimseyi tanımıyorum ama çok msj yazanlar az msj yazanları küçükgörüyor bu haksızlık o zaman gruplar kurulsun.....
Okuduğum tüm yazı içerisinde en çok dikkatimi çeken bu mesaj oldu. Diğer tüm mesajlar genelde burada yüzlerce defa tartışılan konular olduğundan artık pekde çekici gelmiyor ama bu mesaj çok farklı.
Burada anlatılmak istenenin ne olduğunu aşağı yukarı anlayabiliyorum. Eskiler neden kendi aralarında muhabbet ediyorların başka bir şekli bu...
Öncelikle eskiler paylaşılan pek çok anı (iyi yada kötü) olduğu için birbirleriyle samimiler... Ve eskiler bir araya geldiğinde paylaşılacak o kadar çok şey oluyorki yeni bir şey yaşama gerekliliği duyulmuyor. Yani şurada eskilerden 3-5 kişi olsa bu konulara bakmak gibi bir olayım olmaz. Bundaki en önemli neden düzeyli bir muhabbeti seçiyor olmamdır.
Bakın bu lafımdan yeniler düzeysizdir gibi bir anlam çıkarmayın ama şu anki ortamda o kadar çok gereksiz muhabbet yapan insan varki bunların arasından iyi kişileri çekip çıkartmak çok zor...
1 hafta bu ortamın içerisinde bulunan herkes 30-40 mesaj attıktan sonra forumu kendisinin malıymış sanıyor ve çevresindeki herkesi kendi tebası gibi görüyor... Bu söylediklerimden isteyen herkes alınabilir ama sizler eskiler için grupçu ve kendini yüksek görüyor gibi sözler edebiliyorsanız bizlerinde bu tarz bir cevap verme hakkı doğar.
Lütfen forumda şu olsun bu olsundan önce forumun içeriğine, atılan mesajlara ve hepsinden önemli kişilerin üsluplarına bir bakın. Eğer gördüklerinizden memnunsanız birşeyler isteyin. Açıkçası ben şu anki ortamdan memnun değilim (en azından yeni birşeyler istemek adına). Dediğiniz tarzda yenilikler olursa burasının hali ne olur ben kendi adıma tasavvur edemiyorum .....
Forumun eski ruhunu bilmiyorsunuz siz... cık cık.. şu yeni nesil yok mu... Cıvıl cıvıldı buralar, şimdi ıssız... şimdi tenha...
Yani yeni uyeyiz diye bu kadar da ezilmez ki adam. Eski forum ruhu ne demek abi? Simdi degisti mi bu ruh ya da ruhsuzlasti mi? Cidden yeni uyelerin burayi civittigini dusunmek? Neden? Cok mu felsefi tartismalar yapilirdi burada?
Ben bu mesajı bir ezme belirtisi olarak görmüyorum. Bence bu mesajında Hassooo ortamı biraz yumuşatmak amacıyla esprili bir mesaj yazmıştır. Bu foruma ben ilk geldiğimden itibaren halada takılıyorsam bunun nedeni yeni, eski üyelerin yeni, eskiyi ayırt etmeden herkese eşit ve yardımsever davranmasıdır.
Forumun eski ruhunu bilmiyorsunuz siz... cık cık.. şu yeni nesil yok mu... Cıvıl cıvıldı buralar, şimdi ıssız... şimdi tenha...
Yani yeni uyeyiz diye bu kadar da ezilmez ki adam. Eski forum ruhu ne demek abi? Simdi degisti mi bu ruh ya da ruhsuzlasti mi? Cidden yeni uyelerin burayi civittigini dusunmek? Neden? Cok mu felsefi tartismalar yapilirdi burada?
Ben de yeni sayılırım bu sitede. HASSOOO'nun dediği lafa senden başka alınan olmamış... Haso'nun amacı Baran'ın(MAJOR) da dediği gibi ortalığı yatıştırmaktı.