AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Ayın Üyesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 20/05/2005 :  11:21:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aaaa abi hala ne uzatiyonuz ya

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 23/05/2005 :  16:57:26  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tabi gereksiz eskiden yeniden bizene konuşuyoruz burda ben çok yeniyim ama yenilerin söyledikleri başıma gelmedi kimse beni hor görmüyor teşekkürler bu kadar yani...

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 26/05/2005 :  18:38:03  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya aklıma takıldı. Aykrateri buralardayken ne zaman dikkat çekmeye başladı?(Ben ancak jüpiter formuna yetişebildim)
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 26/05/2005 :  19:53:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuya değişik bir boyut getirmek istiyorum izninizle Ayın Üyesi uygulaması |KRONDOR|'un ve diğer yöneticilerin de belirttiği gibi yine bir kaosa meydan verebilir. Ancak en düzeyli, en çok işe yarayan (işe yarayandan kastım; ciddi anlamda üyelere birşeyler kazandırabilen) mesajı Ayın Mesajı seçebiliriz.. Her ana bölümde 1 mesaj örneğin, dallandırıp budaklandırmak mümkün tabii. Öneri benden, karar yöneticilerden...

Not: Bunu tüm samimiyetimle yazıyorum, ukalalık yapacak olanlara da alttan almayacağımı belirteyim... (Bakalım üstüne alınacak mı birileri )

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000