AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Serbestlik ve Yıldız Olayı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 18/04/2005 :  20:53:53  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazı arkadaşlar bu forumu ikili muhabbet ortamı zannediyorlar

bknz: http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5278&whichpage=5 eğer bu bir forumsa forumu forum yapan bazı kuralların olması gerekir.örneğin batug.org un son derece güzel kuralları var ve forum her zaman tartışma ortamı oluyor, konudan sapan üyeyi hemen uyarıyorlar ve mesajını siliyorlar.

Değinmek istediğim diğer konu ise "YILDIZLAR".60 mesaj atanın hemen 5 yıldızı oluyor ve bu benim çok garibime gidiyor açıkçası,

0-50 mesaj *
50-100 mesaj **
100-300 mesaj ***
300-1000 mesaj ****
1000+ mesaj ***** olsa daha iyi olur diye düşünüyorum fakat yöneticilerin işine elbette karışmak istemem.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/04/2005 :  22:12:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kurallar burada da var merak etme. Ama her zaman da kurallarımızı uygulamamız şart değil. Özellikle konu "Serbest Bölüm" içerisindeki mesajlarla ilgiliyse, belli bir noktaya kadar, bu şekildeki karşılıklı konuşmalara izin veriyoruz. Olaya ne zaman müdahale edeceğimizi bilecek kadar da bu işin içindeyiz. Yerinde ve zamanında müdahale edeceğimizden emin olabilirsiniz.

Yıldız konusuna girmek istemiyorum açıkçası; çünkü bu konuda yazdığımız açıklamalar oldukça fazla. Ama yine de bir açıklama yapmakta fayda var. Daha önce yıldız kazanmak için biraz kasmak gerekiyordu, yani bol bol mesaj atmak gerekiyordu. Ama bazı üyelerimiz yıldız kazanmak için gereksiz mesajlar yazmaya başlayınca bu sayıyı şu anki haline indirdik. Bundan sonra da kolay kolay sayıyı arttıracağımızı sanmıyorum.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 18/04/2005 :  22:56:44  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bu rütbeler özel rütbe olmalı yani seçkin üye gibi yönetici vermeli bu rütbeyi.Bence mesaj sayısı,sadece forumlarda kapladığı alanı gösterir...

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 18/04/2005 :  23:06:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten eğer bir tartışma , bir karşılıklı konuşma , bir olay üzerinde yorum yoksa oranın tadı tuzu da olmaz . Lütfen herkez kendi işiyle ilgilensin . İki gün bakmadık diye meydanı boş zanettemeyin

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/04/2005 :  23:42:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Bence bu rütbeler özel rütbe olmalı yani seçkin üye gibi yönetici vermeli bu rütbeyi.Bence mesaj sayısı,sadece forumlarda kapladığı alanı gösterir...

Peki 11.000 üyenin hangisine, hangi rütbeyi vereceğimize nasıl karar vereceğiz ve bunlarla nasıl başa çıkacağız? :) Hadi 11.000'i geçelim, mesaj yazan 4.000 üye ile bile uğraşamayız :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 19/04/2005 :  20:17:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet siz en doğrusunu yapmışsınız . Hattağa değil 4.000 , 2.000 kişiyle bile ilgilenmek zordur . Üstteki yazım için çok pardon yine gergin ve sinirli zamanlarımdan biriydi . Yeni format attımıştım bilgisayarıma , şimdi girmiyim o konulara . Tekrar tekrar çok pardon ,,,,,

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000