Umarım sizlerde forumdaki şirine problemini farketmeye başlamışsınızdır. Şu an gördüklerim bana eskiden yaşanmış bir Aykrateri vakasını hatırlatıyor. O kişinin mesaj sayısını yükseltmek adına yaptıklarını eskiler kesinlikle hatırlayacaktır. Şirine Aykrateri ile aynı kişimidir bilemem ama attığı bir sürü mesaja bakılırsa birileri bu arkadaşımıza dur demezse sonu Aykrateri ile aynı olacağa benziyor.... Şunuda belirteyim arladaşın günlük ileti sayısı 15.75...
ewt açtığı konulara bi bakın; en son ne zaman güldünüz en son ne zaman ağladınız, bilgisayar başında ne içersiniz en sevdiğiniz çikolata vs vs... (şu anda ortalaması 16.25e çıktı. hadi hayırlısı...)
Onu açtığın konulara cevap atanlara söyle. Ben senin açtığın hiçbir saçma konuya cevap atmadım. Ayrıca savunmaya geçmek yerine yaptığının yanlış olduğunu kabul etmen daha doğru bir davranış olur. Sana çok basit birşey söyleyeyim, yıllardır bu sitedeyim ve senin gibi siteye hızlı giriş yapanların hepsinin sonunun benzer olduğunu gördüm. Bu sitede iyi niyet hakimdir ama iyi niyetinde sınırları vardır ve sen bu sınırları bu hızla gittiğin sürece çok çabuk aşacaksın.
ben bu siteyi çok sevdiğim için pc başında sabahlıyorum.... açtığım konulara gelince size göre saçma olabilir...ben sadece bana o saçma konularda eğlenen kişilerin iki yüzlü olmasına kızdım... bunun sizinle bir alakası yok...