AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Ayın Üyesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 27/03/2005 :  00:51:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet pek bir fark yok seçkin üyelik ve üyelik arasında.Zaten ayın üyesi fikri de bana göre luzumsuz bir fikir.Böyle bir şey olursa sitede paylaşımdan çok rekabet ortamı oluşur !!! Böyle bir şeyin olmasını da kimse istemez !!

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/03/2005 :  22:00:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Forumun eski ruhunu bilmiyorsunuz siz... cık cık.. şu yeni nesil yok mu... Cıvıl cıvıldı buralar, şimdi ıssız... şimdi tenha...
Sayfanın En Üstüne Git

berkay533
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 24/04/2005 :  19:36:59  Bilgileri Göster  berkay533'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ama ben buradan kuzen hariç kimseyi tanımıyorum ama çok msj yazanlar az msj yazanları küçükgörüyor bu haksızlık o zaman gruplar kurulsun.....

MOR VE ÖTESİ
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 25/04/2005 :  13:08:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Az mesaj yazanların küçük görüldüğünü hiç sanmıyorum. Böyle bir şeye de rastlamadım hiç. Mesela biz mesaj sayısına dikkat etmiyoruz, birçok kişinin de aynı şekilde davrandığına eminim. Ayrıca bu forumda kişisel olarak tanıdığımız sadece bir kişi var. Onun dışında, yazarlar da dahil, kimseyi kişisel olarak tanımıyoruz. Sanırım senin gruplaşma olarak gördüğün şey, bazı kişilerin samimi bir şekilde konuşması. Bu da, bu kişilerin uzun zamandır foruma bakması veya MSN, ICQ yoluyla muhabbet ediyor olmalarından kaynaklanıyor. Yoksa kimse babamızın oğlu değil (biri hariç ), kimseyi üstün görmüyoruz (en büyük benim ).

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 27/04/2005 :  15:42:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ve son noktayı krondor koyuyor bu konuda burda biter

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)