|
| Yazar |
Konu  |
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 27/03/2005 : 00:51:10
|
| Evet pek bir fark yok seçkin üyelik ve üyelik arasında.Zaten ayın üyesi fikri de bana göre luzumsuz bir fikir.Böyle bir şey olursa sitede paylaşımdan çok rekabet ortamı oluşur !!! Böyle bir şeyin olmasını da kimse istemez !! |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 27/03/2005 : 22:00:28
|
| Forumun eski ruhunu bilmiyorsunuz siz... cık cık.. şu yeni nesil yok mu... Cıvıl cıvıldı buralar, şimdi ıssız... şimdi tenha... |
 |
|
|
berkay533
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 24/04/2005 : 19:36:59
|
| ama ben buradan kuzen hariç kimseyi tanımıyorum ama çok msj yazanlar az msj yazanları küçükgörüyor bu haksızlık o zaman gruplar kurulsun..... |
MOR VE ÖTESİ |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 25/04/2005 : 13:08:37
|
Az mesaj yazanların küçük görüldüğünü hiç sanmıyorum. Böyle bir şeye de rastlamadım hiç. Mesela biz mesaj sayısına dikkat etmiyoruz, birçok kişinin de aynı şekilde davrandığına eminim. Ayrıca bu forumda kişisel olarak tanıdığımız sadece bir kişi var. Onun dışında, yazarlar da dahil, kimseyi kişisel olarak tanımıyoruz. Sanırım senin gruplaşma olarak gördüğün şey, bazı kişilerin samimi bir şekilde konuşması. Bu da, bu kişilerin uzun zamandır foruma bakması veya MSN, ICQ yoluyla muhabbet ediyor olmalarından kaynaklanıyor. Yoksa kimse babamızın oğlu değil (biri hariç ), kimseyi üstün görmüyoruz (en büyük benim ). |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 27/04/2005 : 15:42:36
|
| ve son noktayı krondor koyuyor bu konuda burda biter |
Member Since ~ 2004