AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Arx Fatalis Takıldım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 28/11/2005 :  22:15:29  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun sonlarına yaklaşmışsın geri sayfalarda sorunun cevabının olması lazım (bu konuda değilse bile forumda var); ancak yinede oyunun sonunun tadı kaçmasın diye aklımda kaldığınca yardımcı olmaya çalışayım. öncelikle o yaratığı ortadan kaldırmak için tuzak kurman gerekiyor. o üst tarafta indirdiğin kol büyük ihtimal aşağı bir blok indiriyordur. (aynı odanın içinde olması lazım) bu buloğun ineceği yere et gibi bişey koyup yaratığı oraya çekiyodun sonrada kafasına bloğu indiriyordun. biraz deneme yapman gerekebilir. burada kocaman bir kaya parçası buluyorsun (mithril) bunu bir alette parçalıyorsun başka bir alette kalıp meteor tozu ve mitril parçası ile silah yapıyorsun. (meteor tozu büyülemek için lazım oluyorda olabilir tam hatırlamıyorum.) vesselam orada yapacağın silahı imal etmek. eğer doğru düzgün görev yapmadan oralarda dolaşıyorsan önce iki yüzüğü bulman lazım (roharkla zorgmuydu neydi?) bu durumda orada işin yok demektir koşarak geri dön . ilk anlattığın yerden buraya kadar bu kadar çabuk gelebileceğini sanmadığım için bu uyarıyı yaptım. (halen oyunun neresinde olduğuna dair şüphedeyim ama hanın altındaki templedan onunun neredeyse sonuna kadar bu kadar kısa zamanda gelebildiysen helal olsun diyorum)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

cnbt
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 29/11/2005 :  13:00:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saol abi ama galiba benim durum 1.sık ben biras hıslı indim buralara galiba:)o zaman ben geriye dogru kosturmaya baslasam baya iyi olacak yardımların icin saol ben su dedigin golemlerin oraya bi gidem bakem bi ugrasak biras ben kesin biyerde takılırım yine o saman sana yasarım abi tekrar saol

bir kursun kaleme benzer hayat tek eksik silgidir anlat........
Sayfanın En Üstüne Git

chalalla
Üye

Austria
İleti 5

İletim - 05/12/2005 :  22:08:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam shadowwalker,ben bu oyunda takıldım biraz!hani yuzukler varya zohark ve krahos,ben zoharkı buldum ama ötekini bulamıyorum su meteor aletini durdukmak icin!kacıncı katta o yuzuk acaba? bide su bisuru kolları inip kaldırdıgımız yer varya hani enson odada karsına bi heykel cıkıyo,elini sana uzatmıs (5-6 kapı kolu olan yer) ben o kolları ındırıyorum kaldırıyorum ama hıc bısey olmuyo... acaba o odada ne yapmam gerekiyo?yada hangi kolu indircem detayl ıanlatırsan sevinirim...

aykut
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 06/12/2005 :  11:57:17  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
çok fazla açmayayım konuyu ama yanlış hatırlamıyorsam ikinci yüzük içinde doğru yolda olman lazım (?). eğer ilk yüzüğü nasıl aldığını anlatırsan siğer yüzügü nasıl alacağını anlatırım. (çünkü hangi yüzük hangisiydi hatırlamıyorum.) o altı oda ve kol olan yerde yolu bulmak için ufak bir hileye başvuruyorsun. bütün odalarda kolların altına ayırdedici bir eşya koy. ben iksir koyuyordum. arada görüntü girip hangi kolu indireceğini gösteriyor aslında ama bir referans noktası olmadan devamını getirmek zor. mesela o görüntüde beyaz iksir bıraktığın odayı görürsen oradaki kolu çekeceksin onu indirince başka bir görüntü girecek mesela kırmızı iksiri gösterecek böyle böyle orayı açıyorsun. devamındada çok ilginç şeyler var oranın... ama kendin bulursan daha zevk alırsın; yinede zorlanırsan buradayız bekleriz :))

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

chalalla
Üye

Austria
İleti 5

İletim - 06/12/2005 :  21:51:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sagol shadowwalker,öncelikle ben krahos yuzugunu bulmusum,zoharkı arıyormusum!buldugum yuzugu bana kralın kızı verdi,benden bitane kırmızı kalkan istedi,onu goturdum zoharkı verdi bana(büyük mavi bir yüzük).sonra kralın yanına gıttım,o yuzugu gosterdım bana yılan kadınların oraya gıt ve yılan kralıcesıne göster dedi!gittim gosterdim ama benden bu yuzugu nerden aldıgıımı felan soruyo,bide ölüm yolculugundan bahsediyo,bu nedemek acaba bılıyormusun?hangi yeri kasdediyor o kadın bana? Shadowwalker ben senin yazdıgın yeri önceden gectim sahte yılan heykelini aldım orayı bılıyorum.Benim dedigim yer asagı katlarda biraz,yani labirent odasi.hani zombilerin oldugu yerler varya onların en alt katı,dikkat et kaybolma yazıyor hani duvardaki levhada!enson ki odada karsına bi tane adam heykeli cıkıyor elini sana uzatmış bi şekilde,hatta ilk o odaya girdim havada bi kılıc ustume geliyor baktım (ama kimse tutmuyor kılıcı) neyse onu hakladım bu seferde baktım cekıc gelıyor ustume onuda hakladım ,sonra duvardaki kolları tek tek indiriyorum kaldırıyorum hiç bişey olmuyor! hatırladımmı o katı? orda ne yapmam gerekiyor?yada hangi kolu indiregegim ?yazarsan sevinirim.Bide ben onunu Almanca oynuyorum,sizin dediginiz ingilizce yerleri pek anlayamıyorum,turkce yazarsan sevinirim.

aykut
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000