AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Arx Fatalis Takıldım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 06/12/2005 :  22:30:07  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
duvarda yanyana alt alta birsürü kolun olduğu yeri söylüyorsan orada "gerçeği gösterme" büyüsü yaparak asıl kolu bulman lazım. yanlız bu biraz gerideydi orayı geçmeden ilerlemek mümkün değildi diye hatırlıyorum... aynalı bir oda vardı orayı geçtin mi? hiç bir yerde kapı yok gibi gözüküyor ancak aynaya dikkat et... sanırım buradaki koldan bahsediyorsun sen... (burada bir kol vardı diye hatırlıyorum ama :S) vesselam aynaya dikkat et kolu kaldırınca aynada kapı açılır ancak duvar ilizyonu olduğun odada kalmaya devam eder. burada olduğunu sandığım için yazdım umarım ileri bir yeri anlatıp oyunun tadını kaçırmamışımdır... yüzük bu yolun sonunda, sen kafanı takma :)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 07/12/2005 :  10:52:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım o kollardan birini indirince arkanda bir kapı açılacak ( İşallah doğru yeri anlatıyorumdur). Senin çantanda bir kağıt olması gerekiyor. 3 Haneli bir şifre. Bu kağıttaki rakamları temsil eden kolları sırasıyla indiricen kapı açılcak sonra atlıcan bölümü. Ama önce odanın girişindeki gizli bölmeyi bulmalısın. İçerde bir sandık var ne çıktığını tam hatırlamıyorum ancak çok değerli bir şeydi
( Meraklan bakalım :D )

1 yıl oldu tam hatırlamıyorum bölümleri ancak daha ayrıntılı yazarsan daha iyi yardımcı olabilirz.
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 08/12/2005 :  16:37:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer ingilizcen varsa, ben sana çok daha aydınlatıcı bir yardım aracı söyleyeyim :

http://www.uhs-hints.com/uhsweb/arxfatal.php

Takıldığın seviyedeki sorular epey bir ilerlemene yardımcı olacaktır. Zira Arx Fatalis'i bu site sayesinde bitirebildim

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

chalalla
Üye

Austria
İleti 5

İletim - 11/12/2005 :  00:01:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam arkadaslar,ikinizede tesekkur ederim yardımınız için.benim pek ingilizcem yok girdim o siteye ama anlamadim birsey yinede sagol.ben suan zohark yuzugunu arıyorumyılan kadınların ordaymıs galıba ama arıyorum arıyorum bulamıyorum!yılanların kralıcesi bana elmas madenınden bahsettı(nerde oldugunuda bılmıyorum) ordan bı envanter alıp onamı goturecekmısım ne öyle bişey işte!oralarda takıldım kaldım yanı arıyorum heryeri ama bulamıyorum zohark yuzügünü.neyse bide meteor tozu ne acaba?ve nerde bulacagım bu tozu?bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

aykut
Sayfanın En Üstüne Git

selchuk
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 10/07/2006 :  23:11:19  Bilgileri Göster  selchuk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ABİ NOLUR YARDIM EDİN YA ARX FATALİSİ BİTİREMİYOM ÇILDIRDIM BENDE 4 SENEDEN FAZLADIR OYNUYORUM HALA BİTİREMEDİM ÖNCEDEN BAYAĞI İLERLETMİŞTİM AMA ÇOĞU ŞEYİ YANLIŞ YAPMIŞIM ONDAN YENİDEN BAŞLATTIM 4 SEFER :D ŞİMDİ SHANY DİE Bİ KIZ VAR ONU KURTARMAM GEREK ORAYA GELDİM TAKILDIM Bİ KAPININ GİRİŞİNDE ORTAYA SARILI DEV Bİ YILAN HEYKELİ VAR ONUN ARKASINA GEÇİNCE ÖN TARAFTAN 5 TANE RAHİP GİBİ ADAMLAR GEÇİYO ONLARIN HEPSİNİ İNDİRİYOM AMA O CANAVARIN ÇIKTIĞI YERE GİDİNCE ORDA Bİ ŞEREFSİZ DAHA ÇIKIYO VE KIZI ÖLDÜRÜYO YADA GEÇ KALIRSAM KIZ CANAVAR OLUYO BANA SADECE BU KONUDA YARDIM EDİN BEN GERİSİNİ BİLİYORUM TAMAMINI DEİL AMA :D BULURUM NESE YARDIM EDENİN ELLERİNİ ÖPÜCEM...:(
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000