selam abiler ben arx fatalisi anca kesfedebilen insanlardan biriyim oyunu yanlıs basıma göcebilmem 2 hafta sürdü cünkü daha önce bu tarz bi oyun oynamamıstım ama simdi hasta oldum ama gecemiyom bana yardımcı olabilirmisiniz ben simdi bu kör elemanın orda takıldım icerden bitane mumya cıkıyo golemin karsısındaki kapıdan onu hallettim ama baska bisi yapamıyom heryeri kartıs karıs ettim ama bulamadım bisi yardım edersenis valla savah aksam dua ederim etmessenisde manisaya beklerim
bir kursun kaleme benzer hayat tek eksik silgidir anlat........
oyunu oynayalı oldukça fazla zaman geçti ama orada yapılacak şeylerden aklımda kalanlar şöyle: en sol tarafa girmek içeri girdiğin kapıyı kapatman ve ikinciyi öyle açman lazım. orta kısımda geçmeni engelleyen bir enerji alanı olmalı. onu aşmak için dispel field kullan. (başka bir şekildede açılıyor olabilir.) birde çalışmayan bir golem var idi onada başka bir golemden bulduğun kalbi takacaksın ve hareketli bir sistemin üzerine götürüp durmasını sağlayacaksın. genel olarak amacın karşıya geçemediğin bir yerde köprüyü çalıştırmak ve karşıya geçmek. vesselam aklıma gelenler bu kadar. en azından ilerlemen için yeterli bilgiyi bulabilirsin bunlardan umarım.
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
tesekkürler abi saol takıldıgım yer olursa ben tekrar buraya yazarım arada bakarsan sevinirim tesekkürler gerci simdi zindanların altına tılan hatunların orayı buldum ama geri dönüp denerim yılan hatunların ordada bi yere girdim bi canavar beni takip ediyo o eleman ölmüyo mu yoksa büyüyle falan iniyo mu_? yardımın icin saol
en alt katta dört ayak üzerinde köpeğe benzer bir yaratık var onun haricinde bütün canavarları öldürmek mümkün.(benim hatırladığım kadarıyla) (bu arada takdir edersinki yılan kadınların oradaki yaratığı hatırlamam pek mümkün değil bir dahaki sefere daha ayrıntı verirsen iyi olur)
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
hah tamam abi bende o yaratıktan bahsediyorum orayı gecemedim aklında kaldıysa eger yardımcı olursan sevibirim orda 2 katlı bieyere gittim tepede asma kat gibi bisi var orada kolu indirdim sonra heryeri gezdim ama acılan biyer olmadı asıl onu soracaktım sana yardımların icin tesekkürler(dedigim yer enerji tasını buldugum yerin orada)