AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Arx Fatalis Takıldım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 27/09/2004 :  19:29:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım 4 tane akbaa taşı buldum. fakat 5 tane lazımmış. Son taşı nereden bulacağım. lürfen yardım et son bölümde beni yalnız bırakma. bir de bu taşı koyup kapıyı açınca ne yapacağız.
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 29/09/2004 :  14:18:05  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
iki tane akbaa taşını şu hanın altındaki manastırda buluyorsun. diğer iki tanesini ise akbaa'nın yuvasına geldiğinde buluyorsun. bu manastırdaki akbaa taşlarından birisi gizli bir kapıdan geçince kutunun içinde idi, diğeri bir adamı öldürünce çıkıyordu. neyse bunlardan birisi eksikse o zaman etrafı iyice araştırman lazım yok ama söylemediğim en sonuncu taş eksikse onu alabilmek için büyülü silahı yapmış olman, büyüsünü yapmış (veya yaptırmış olman) lazım. akbaanın olduğu yere girmeden (bu akbaa taşlarını koyacağın yıldız şekilli yer oluyor bu arada) kapıda bir akbaa rahibi saldıracak (yani her şeyi yaptıktan sonra ortaya çıkıyor arkadaş). böylece bütünj akbaa taşları tamamlanınca artık akbaa ile tanışmaya gidebilirsin :) (yanına ne kadar can,mana iksiri alabiliyorsan al, lazım olacak çünkü oyunun en zor savaşıyla karşı karşıyasın)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 29/09/2004 :  16:30:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım şimdi ben dediğin gibi 4 taşı yerleştirdim fakat sonra bir şey olmadı. ben de araştırırken etrafı bir kurukafaya mum koydum ve bir ses çıktı. ne oluyor bu kurukafa işi falan. Arkadaşım ne olur 4 tane taşı koyduğun zaman çıkacak olan adam çıkmadı. ne yapmalıyım. taşları koyunca bir bölüm geri gidip gelmem mi lazım. yaw valla keşke burada olsan da geçsen valla ben yapamıyorum tek başıma. ne olur abi bana yardım et.
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 30/09/2004 :  12:36:43  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
o kuru kafa gizli bir yeri açıyor yine aynı oda içinde biraz araştır. hatta yanlış hatırlamadıysam orada bir akbaa stone olmasıda lazım... (böyle sandık gibi bişey olması lazım)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 30/09/2004 :  18:13:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İİİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEE. Arkadaşım senin sayende oyunu bitirdim. yardımların için çooook teşşekkür ederim. Saygılar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000