AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Arx Fatalis Takıldım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 22/09/2004 :  22:21:23  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
işin aslı silah hikaye :) çok iyi bir silah olmasının haricinde çok büyük bir artısı yok ama akbaa'yı öldürmek için bu silaha sahip olmak gerekiyor oyuna göre (aslında ben silahı tek defa sallamamıştım büyüyle indirdim arkadaşı neyse her ne kadar çok fazla işime yaramadıysada hikayenin devamı için mecburen silahı yapman lazım)
şimdi bütün gerekenleri hatırlamam pek mümkün değil aslında ancak hatırladığım kadarı ile yapacaklarını yazayım sana. ilk olarak dwarfların olması gereken kata gideceksin. ayrıca burada neden hiç dwarf bulunmadığını merak edersen bunun cevabınıda öğreceğinden şüphen olmasın ;) burada büyük bir parça maden bulacaksın. tıklayınca doğrudan envantere gitmiyordu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden dikkat et. ore nugget gibi bişey olması lazım adının. bunun ardından dwarfların makinelerinden birini kullanarak ore nuggetı parçalayacaksın. başka bir makinaya geçerek meteordan aldığın tozu ve ore parçalarını makinaya koyacaksın. ayrıca birde silah kalıbı olması lazım (iki tane kılıç kalıbı bulacaksın biri çift elli silah diğeri tek elli silah şeklinde) silahı yaptıktan sonrada dragon egg bulman lazım sılahın en son büyüsünü yapmak için. buda şu yanlız başına dolanan trollun olduğu yerde sadece levitation ile ulaşılabilen bir yerde bulman biraz zaman alabilir. yumurtayı (veya yumurtaları) aldıktan sonra kendin yapabiliyorsan enchant weapon kullanarak silahı büyüle yok olmassa yılan vatandaşların yaşadığı yerde silahı bilgi satarak büyületebilirsin.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 24/09/2004 :  20:17:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi oyunun son bölümünde de sana muhtacım. şimdi sana yaptıklarımı yazayım bulunduğum ortamı yazayım sende bana neler yapacağımı neyi yanlış yaptığımı ve ya nereye gideceğimi yazarsan sevinirim şimdiden sağol
Abi şimdi ben köpek gibi şeyi lava düşürüp öldürdüm. Sonra 2 kılıç kabı,7 adet küçük demir madeni,1 adet büyük demir madeni(bu büyük olan çantaya alınmıyor),2 ejderha yumurtası(çaldım),5-6 tane enerji taşı aldım(mavi taşlardan saplı falan),yine 5-6 tane pres makinası gibi şeylere onları yerleştirdim,sonra da 2 altın madeni bulduk.
Bir de yaptıklarımı yazayım bu enerji taşlarını makinalara yerleştirdim. sonra yumurta,büyük metal madeni,kalıplar,sarmısaklar(garlic yazıo ya onlar işte) bi de 3 tane akbaaa taşı var. Silahı nasıl yapacağımı bulamadım ama. bana yardımcı olursan sevinirim.
Bir de yumurtayı çalmadan almak için kesemin üzerine çift tıklayıp ejderhaya tıkladım. ama malzemen eksik dior. ben çalsam bişi olurmu yoksa olmazmı?? cevabını bekliyorum şimdiden sağol
Sayfanın En Üstüne Git

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 24/09/2004 :  20:20:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bir de ore nugget nedir abi açıklarsan sevinirim.
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 25/09/2004 :  01:56:08  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
o büyük taş dediğin ore nugget işte :) çantaya alınıyor diye hatırşıyorum ama alamıyorsan elinle taşı sende.. bir makine parçalama işi yapıyor ona büyük parçayı koyup parçalayacaksın sonra oluşan küçük parçaları alacaksın. yanılmıyorsam üç makine olmaı lazım birisi bu parçalama işi için lazım bir tanesi silahı yapmak için. bu silahın yapıldığı aletin iki girişi vardı diye hatırlıyorum şahsen. bir tanesine kalıp konuluyordu üsttende gerekli malzamaler olan demir madeni, meteor tozu koyup makineyi çalıştırınca diğer taraftan silahın çıkması lazım. ama malzemeleri eksik hatırlıyorsa olabilirim eğer oraya verilen bir görev sonucu geldiysen günlüğünde malzemelerin yazması lazım.
yumurta işine gelince ben ejderhayı öldürüp bütün yumurtaları almıştım niahah..(yaşasın kötülük :P)
yav oralarda deli gibi dönüp bütün makineler arasında deli dana misali iki gün koşturduğum için hangisi ne işi yarar hatırlamıyorum ama biraz zaman harçayarak bulunmayacak şey değil hani. neyse kolay gelsin sana... akbaa taşları teee oyunun en bir sonunda lazım olacak bu arada orayla alakalı bir durum yok bu arada.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 25/09/2004 :  09:09:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi daha kaç bölüm vae ki akbaaa olmücekmisilahla???
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000