arkadaşım öncelikle teşekkür ederim. sonra sana bulunduğum ortamı anlatıp yardım etmeni bekliyorum. şimdi demir kapı açılıyor. sonra içeride long rest ve short rest yazıo daha sonrada sağa (long reste) dönünce şaka maka falan yazıo. yalnız oraya girince küçülüyoruz çıkınca büyüyoruz. sola gidince bi koridor var. oradan gidince ayna gibi bir yerde karşıda adam gözüküyor yaklaşınca kapılar kilitleniyor ve adam bana saldırıyor onu öldürüyorum ve bişey olmuyor yalnız bi kapı var baklava dilimi şeklinde bi tuş var ona basıyorum bi kapı açılıyor ama açılan yerin arkası duvar tam karşısında da bi yer var ama oradada bişey yok ne yapmalıyım abi nolur açık ve net bi şekilde anlat çok teşekkür ederim şimdiden
çoğu şeyi olması gerektiği gibi yapmışsın zaten. aynanın olduğu yerde karşına çıkan adamı öldürdükten sonra aynanın içindeki kolu çekmişsin ve açılan kapıyı görmüşsün. fakat halen aynanın içindeki kapıdan geçmeye çalışıyorsun. gerçek dünyaya geri döne ve aynada kapının olduğu yere gel. karşında duvar göreceksin ancak aslında duvar filan yok, ilerleyince içinden geçiyorsun. ve böylece bir adım daha ilerlemiş oluyorsun :)
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Abi çok sağol gerçekten çok yardımcı oluyorsun. Eğer kızmazsan sana son bir sorum daha olacak. zoharkı aldım meteoru durdurdum. Fakat kaleye döndüğümde metal zırhlı adamlarla karşılaştım kalenin her tarafı onlarla dolu fakat dışarıda normal asker bulunuyor. Ve bu zırhlıları öldürecek gücüm ve büyü kabiliyetim yok ne yapmalıyım kalede kalıp savaşıcakmıyız yoksa yardım mı getireceğiz yardım edersen sevinirim.oyun zor olduğundan yardıma ihtiyacım çok fazla.Umarım sorun olmaz saygılarla
mmm o yaratıkları o kadarda zor hatırlamıyorum şahsen. genelde tek bir immobolize ile ölüyorlardı (büyünün adı bu idi heralde :S) yada üç tane fireball'u ezberine al üçünüde boşaltınca inmeleri lazım. eğer consultation yüksek değilse ve silahla dalıyorsan o zaman zorlanırsın işte.. meteoru durdurma olayı neydi yav hatırlayamadım... haa dur.. sen şimdi iki mücevheride buldun değil mi? eğer sadece zoharkı bulduysan diğerinide bul sonra şu yılan vatandaşlara gidip onlarla konuşunca sana bir silahtan bahsetmeleri lazım. haritanda sekizinci katta dwarfların olduğu yere gidip orada silah yapmaya uğraşacan.. oralarda oldukça karışık, şimdi hepten karıştırdım walla; nerede olduğunu anlayamadım çünkü :) neyse eğer anlattıklarımdan bişey çıkmassa oyunda nereye kadar geldiğini anlatırsan bir miktar sanırım bende devamını çıkarabilirim.
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
ben zaten sadece zırlı adamları nasil öldüreceğimizi ve ya nasıl bu görevi yapacağımızı sormak istemiştim ama yine fazlaca yardım etmiş çok sağol. Bu silah yani adıherhalde ultima wepon kılıcıydı( buradan okumuştum) zırhlı adamları mı öldürüyor başka bişiyimi. bir de bu slahın malzeme listesini yazarmısın???? örnek: 5 adet şundan 1 adet bundan gibi