secrets sen ayrı ayrı yazıyon bence sen sadece ileti yükseltmek için bu forumda yazık ileti yükseltince ne olacak seçkin üye felan oluyomussun neye yarar normal üye olsan neolur seçkin üye olsan seçkin üye olunca para mı veriyolar ya yada kupa ohbe içimi döktüm valla secrets gibiler yöneticiler olmassa bunlar ardarda 10 tane mesaj atarlar ileti yükseltmek için ben yönetici değilim ve kurraları bende koymadım ama kuralları uymayanları uyarmalıyım tabiki bana kızan kızsın bu yöneticimi desin banane ben kuralları uyan biriyim ve öyle olacam yazdıktan sonra bişey olup yazmak istersende iletini silme diye bişey var bende yeni öğrendim yada ileti düzelt seçeneğini seçebilirsin.
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Yanılıyorsun, benim böyle bir amacım yok. İlk geldiğimde bu dediğin hatayı yapmıştım ve öğrenmiştim. Şimdi de sadece bir kez o kadar aşama ile bir mesajı silip öbürüne ekleyip falan filan uğraşmayayım dedim ama çıkmam lazımdı hemen hızlı ileti kısmından yazıp çıktım. Eğer ben bu şekilde bir hata yaptıysam tüm üye ve yöneticilerden özür diliyorum ve mesajları birleştiriyorum.