arkadaşlar ben oyun yapmak istiyorum ama yapamıyorum işte senaryom: hikayemiz çanakkale savaşlarıyla ilgilidir Quuen mecidiköy tabyasına top atar Seyit onbaşı gemilerin boğazdan geçtiğini görür.Topu kaldırır ve ateş eder.yani anlayacağınız bir nişan oyunu
eheh güzel oyunmuş yapayım hemen :p şaka bi yana, Emma, sen doğduktan sonra niye yürüdün? zordur hani yürümek. çok uğraştırır. yorulursun. sen nasıl başardın canım benim he? :) ne demek istediğimi sen anla ;)
bence bellerophon haklı her işi zor diye yapmayacaksan ohooo sen çalışmalarına devam et kuva-i milliye kardeşim.. eğer basit bişey istiosan game makeri öneririm.
game maker orjinal versiyonunda -tam sürüm- yapılabilir. Çok da basit olur aslında. Senaryo basit. Sen sadece nişan oyunu yapcan o yüzden puana dayalı bir oyun olması gerek. Oyun bitince scoreboard çıkcak ismini yazcan ve dier puanlarla savaşcan. Yok bu basit diyosan senaryo da basit yani sırf gemiyi batırma. Seyit onbaşı dolaşsın adam öldürsün veya stratejik bişiler yapsın ne diim sonra araya bunu koyarsın. Bu senaryo ile çok küçük bir oyun yapmış olacaksın ve anca internette free yayınlicaksın. iki ay sonra da adın ve oyunun unutulacak. sen daha büyük hedefler seç.