AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Oyun yapmak isteyenleri studiomda bekliyorum.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

brazierstudios
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 09/07/2006 :  14:40:34  Bilgileri Göster  brazierstudios'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun yapımında çalışacak,hevesli,yetenekli,çalışkan kişiler arıyoruz.Studionun herşeyi tam fakat gerekli belge ve telif hakkı olmadığından biraz projeye geç başlıyacağız.Hala gerekli belgeler alınmadığından dolayı projeye 2007 yılının sonlarında başlıyacağız.

BRAZİER STUDİOS

EvolvE 2000
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 10/07/2006 :  18:50:17  Bilgileri Göster  EvolvE 2000'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
2d oyun yapımından biraz anlıyorum çok hevesliyim.
3d de oyun yapımını hiç bilmem ama 3d modelleme branşımdır.
Bu en son yaptığım 2d oyun:

http://rapidshare.de/files/23984760/Ultimate_Reflection_Games_Archive_1.exe.html
3d yeteneğimin kanıtını da e mail attım.
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 10/07/2006 :  23:52:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk bölüm çok kolay,2. bölümü bir türlü geçemedim.Bir de oyunu başlatana kadar canım çıktı,niye oyuncunun oyuna başlamasını kolaylaştıracak bir menü hazırlamadın ki?

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

EvolvE 2000
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 11/07/2006 :  13:28:50  Bilgileri Göster  EvolvE 2000'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne demek istiyorsun oyunu açtıktan sonra bir defa escape ye basıyorsun oyun açılıyor daha ne olsun ki ? Sorularını burada sorarsan daha iyi olur:
http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14398
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 11/07/2006 :  18:17:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Demek istiyorum ki escape'e basmak nerden aklımıza gelsin,biz oyun menülerinde "START" tuşuna alıştık,o yüzden ben oyunda 5 dakika boyunca "START" tuşu aradım ,hadi hiç olmazsa "Esc'ye basın" diye yönlendirici bir yazı koyabilirdin menüye...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

EvolvE 2000
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 11/07/2006 :  21:13:34  Bilgileri Göster  EvolvE 2000'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuda tartışmak istemiyorum. Escape tuşuna basman gerekiyor çünkü oyunu açtığında açılan ilk şey oyun hakkındaki bilgileri veren bir metin sayfası yani oyun henüz açılmamış. Nasıl ki başka oyunları açarken bir intro çıkar escape ye basarsın arada bir fark yok. Yani kısaca oyunda zaten menü yok çünkü benim için önemli olan birşeyler öğretebilmek. Menü yapmayı herkez biliyor zaten. Hem oyun dediğin kadar da zor değil henüz 13 yaşındasın bence fazla detaya girme gireceksen de burada gir;

http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14398
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000