Asıl sen ne diyorsun game maker ile adventure maker'in yapamıyacağı şeyler de yapılabilir. Adventure maker'i bilirim. Adventure game studio'dan güzel. Kolay ve anlaşılır bir arayüzü var. Ama game maker'i eline su dökemezderim ben.
game makerda 3d oyun bile yapılabileceğini görünce game maker kasılırsa güzel bi oyun yapılacak bir program dedim
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
Zaten doom'u game maker kullanarak yaptilar. Ayrica Age of empires icinde Adventure Maker kullandilar. Siz, onlar gidip aylarca (hatta senelerce) oturup kod yazdilar, motor mu gelistirdiler, saniyordunuzki? Alin size kaynak:
Link Silindi!
Not: Eger adresi acamiyorsaniz, sanirim eski teknoloji web goruntuleyici program kullaniyorsunuz :( Browser Maker indirin, yeni bir goruntuleyici program yapin.
|KRONDOR|: Sayfa düzenini bozduğu için linki sildim.