aslında sadece sana yazmadım o iletiyi başka yapanlarda var tabi belki senin amacın odeğil ama başkalarının amacı o bazılarının tabi biz insanız tabi hata yaparız yani alınma bende hata yaptım sadece uyarmak istedim senden başka biride böyele hata yapmıştı ona çok kızdım ona bişey yazmadım bide seni gördüm şimdi öyle sinirlendimki o iletiyi gönderdim bütün amacı seçkin üye olmak isteyenler duysun(okusun)
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
pardon ama ben asla ardarda mesaj yazmadım birde ben insanım insanlar hata yapabilir bunu iletimde bidaha yapmamaya çalışacağıma söz veriyorum
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
evet bi hedef amerikada aYDeDe nin yazdıklarını okeusan ii olur SaFaX oyunun yapıcısı Game Maker he o Hedef:Amerika yı yaptıysa bende PuSu yu yaptım ...
oyunun yapıcısı (artık ne demekse) game maker da değil. Jonathan Tzeng isimli biri game maker ile yapmış oyun başlayınca ismi gözüküyor zaten adamın yapmayın yaw... Ayrıca anladım hatamı özür diliyorum ama o hedef amerika da oyunun türkçeleştirilmişi ve yeni şeyler eklenmişi diyebiliriz. Örneğin menüler türkçe, adam ölünce kan çıkıyor, ve bir bölüm daha ekledim.
spıder_ozii, art arda mesaj yazmaktan bahsetmiyorum zaten. Üzerinden yıllar geçmiş konuları gündeme getirip duruyorsun sürekli. Biz de senin arkandan temizlik yapmak zorunda kalıyoruz. Yıllara dikkat et mesaj yazacağın zaman.