|
Yazar |
Konu  |
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/05/2006 : 16:11:10
|
Kimse seni üyeliğini kilitlemek ile tehdit etmemiş >_> Sitede kimsenin kimseyi kayırdığı da yok. Yaptığım üyelik kilitlenecek bir şey olsaydı kilitlenirdi; kaldı ki kullandığım tek hakaret "dümbelek" demekten ibaretti; gereken tepkiyi de gösterdi yöneticiler zaten. Forumda kimsenin kimseyi kayırdığı yok; öyle bir durum olsaydı, yani yöneticiler ile takışan herkes kapı dışı edilip bazı üyeler ısrarla kollansaydı Kaan abinin kardeşi 2 ay öncesine kadar normal üye olarak durmazdı; admin'in kardeşi!! Hemen ilk Seçkin Üye olarak o seçilirdi. Ya da Soulfly hocam tüm muhalefetine karşın :D halen seçkin üye olarak kalmazdı. O da takdir eder ki OyunSitesi'nde adam kayırma yok.
Fanatik değilim, hatta dün aşırı ödevden (essay yazmam gerekiyordu) dolayı şampiyonluk kutlamalarına katılmadım, maçı dahi izlemedim, hatta pencereden şöyle bir bakayım dışarısı nasıl dahi demedim. Tek yaptığım en iyi arkadaşımı -ki Fenerli'dir- arayıp biraz takılmak oldu. Hiç bir şey değişmedi... Forumda o kadar sert çıkışmamın nedeni ısrarlı sataşmalardı; bir de ogün yaşadığım bazı olaylar yüzünden asabi vaziyetteydim, belki de çatacak yer arıyordum. Ogün gerçek hayatta çatacak birine rast gelmediğimden forumda patladım sanırım... Kilitlendikten sonra tüm spor forumunu okudum, bir iki konu haricinde çok seviyeli bir ortam oluşturulmuş, açıkçası bölümün kilitlenmesine neden olan kişilerden biri olmaktan dolayı biraz utanıyorum diyebilirim... Bugüne kadar çok nadiren konularım kilitlenmişti, bu olanlar Şifo Mehmet'in kırmızı kart görmesi gibi bir şey oldu, açıkçası kendi şahsıma kalbini kırdığım herkesten özür dilerim, yaptığım hareketi tasvip etmiyorum, yanlış olduğunun da bilincindeyim.
Şimdi essay'i teslim etmem lazım, final haftasındayım, üzerimde yoğun bir stres var, kalın sağlıcakla.
Düzenleme: Benim için şu an hukuktan ve Japonya'dan :) başka önceliğim bulunmuyor.. Galatasaray dahil =) |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 15/05/2006 : 16:46:11
|
Hassooo haklı. Bu foruma üye olduğun günden bu yana en ufak bir haksızlık görmedim aynı zamanda hiç adam kayırma da olmadı. Daha bir şeyler yazacam ama bazı yöneticiler edit yapacaklar en iyisi hiç bulaşmamak.
Her zaman dediğim gibi ''En iyisi kendi halinde bir 13. adam olmak'' :)) |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/05/2006 : 18:50:48
|
olacak iş değil yani hani konu kapansa birşey değil de koskoca bölümü kapattık zaten krondor bu saatten sonra da açsa konuşulacak birşey yok dileğimiz ve isteğimiz yeni sezona kadar açılması :)) |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 21/05/2006 : 01:29:11
|
YANGINA KÖRÜKLEMİ GİDİYORUM????
Bu kadarıda çok artık. Ortamdan bu kadarmı bi haberdarsınız??? Siz koca bölümü kilitletirken ben burada bile değildim. Bu yaptılan şuçlamaya karşılık söylenecek sözü bile bulamıyorum.
Ultramısın Mertmisin sen millete mana bulacağına öncelikle kendine bir bak bence. Futbolu anlayan kişilerle futbol tartışmakmı istiyorsun :) ben senin bu sözlerine ancak gülerim. Futbol konusundaki otoriteni attığın mesajlardan gördük. Bizim oralarda senin tarzına benzerlik taşıyan tekşey ATLARIN TAŞIDIKLARI GÖZLÜKLER. Çünkü sana göre tek doğru var GS.....
Futbol konusunda adam gibi tartışabilseniz (ki buna sende dahilsin) zaten böyle bir sorun çıkmazdı. Kaldıki konu futbol olduğu zaman ben sadece okumayı tercih ederim. Yazdığım mesajların sayısıda bellidir içeriğide.
Her seferinde yanlışlıkları gösterdiğim için yangına körükle gittiğimi düşünüyorsan bu senin yanlışındır. Futbol konusunda açtığın konularla YANGINI KÖRÜKLEYEN SENDİN başkası değil. Ama sen zaten bunu göremezsin.
ÇÜNKÜ SEN BİR FANATİKSİN..... |
 |
|
THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 21/05/2006 : 11:35:53
|
alıntı: |KRONDOR| tarafından yazılan:
Amatör Siteler bölümü silineceği için kilitlendi. Son defa görün diye yani :) Onu saymaya gerek yok :)
ama sen |KRONDOR| abi demiştin ki amatör siteleri bölümünde burası reklam vermek amaçlı hale geldi.Forumu kilitliyorum demiştin ondan galiba gitti amatör siteler diye düşündüm. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|