AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Özellikle yeni üyelerimize...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 05/04/2004 :  15:54:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Özellikle "yeni üyelere" başlığı altında konu açtım çünkü gördüğüm kadarıyla konumda bahsadeceğim şeyler genel olarak onlara hitab ediyor. Özellikle bazı kişilerin bu yazdıklarımı dikkate almasını istiyorum.

Burada söyleyeceklerim forum kurallarımızla ilgili. Yaklaşık son bir hafta kadar bir sürede karşıma o kadar çok kilitlenmiş konu çıktıki birşeyler söylemekten kendimi alamadım. Üşenmeden tüm konulara tekrardan tek tek inceledim ve 12 civarı kilitlenmiş konu gördüm. Önceden neredeyse 50 defa böyle tartışmalar yaşandı ama yinede bazı eski üyeler ondan da anlamamış. Yeni üyelere forum kurallarını bir kez zahmet edip okuyun dedik ama nafile. Neredeyse her kilitlenen konudan sonra forum kurallarımızı veriyoruz ama dikkate bile alınmadan aynı hata bir süre sonra yeniden yapılıyor. Bu kişilerden sadece mesaj atarken biraz daha özen göstermelerini istiyoruz. Hatta bazı kişiler yanlışlarını söyleyince bize karşı tavır bile aldılar. |KRONDOR|'un bir sözü vardı, "insanlara yaptıkları hataları göstermezsen aynı şey doğru sanarak tekrar yapabilirler".

Elimden bu kadarı geliyor, bu yazının da pek bir faydası olacağını sanmıyorum. Ama yazıyı da güzel bir linkle bitirmek istiyorum.
http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/policy.asp

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 05/04/2004 :  19:59:26  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende yeni bir üyeyim ve kuralları okumuştum yinede hatırlattığın için teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 05/04/2004 :  21:50:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
bomfunk MC s tarafından yazılan:

bende yeni bir üyeyim ve kuralları okumuştum yinede hatırlattığın için teşekkürler

Gözüm biraz önce cep telefonu ile ilgili bir konudada gereksiz mesajını gördüm. Lütfen konu hakkında cevaplayıcı bilgi vermeyeceksen mesaj atma.
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 07/04/2004 :  19:24:11  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de yeterince uymaya çalışıyorum.Bir yalnışım olmuşsa lütfen söyleyin arkadaşlar.Leg04s bence insanların bu hatalara devam etmesi ve bu uyarıları dikkate almamasınin nedeni biraz umursamazlıktan geliyor.İice açiim yani mesela ben yasak bi şey yaptım ve uyarı aldım.Ancak öyle insanlar var ki bundan ders çıkaracaklarına özür diliiceklerine sanki bir etki - tepki kanunu gibi tepki veriyorlar. Heralde bu tür olaylar sizide üzüyor ve uğraştırıyordur.

Lütfen daha duyarlı olalım...
Sayfanın En Üstüne Git

chun_li
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 27/05/2006 :  18:24:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BENDE YENİ ÜYEYİM PEK FAZLA BİRŞEY BİLMİYORUM YAZDIKLARINI DİKKATE ALICAM
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 27/05/2006 :  23:46:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok dikkate almışsın, belli. 2 yıl önce açılan bir konuya cevap yazdığının farkında değil misin?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.07 Snitz Forums 2000