AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forumların seviyesi gıttıkce dusuyor:(
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

SadoStyle
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/05/2006 :  00:56:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1-2 haftadır forumların hangı bolumu olursa olsun konusmalardakı sevıyesizligın kufrun haddı hesabı kalmadıgını dusnuyorum buda benı acıkcası rahatsız etmeye basladı mumkunse kıtlenen topicklerı dırek topick olarak sılmenız mumkunmu_?
Saygılarımla!!!

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/05/2006 :  01:11:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mümkün, ama bir konu mesajlarla hemen doldurulunca silemiyoruz... Bir kural ihlali varsa, üyelik kilitlemesi olacak ise nedenlerini de vermek, göstermek gerekebiliyor.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 27/05/2006 :  02:06:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yöneticiler sert olunca forum düzeliyor; ancak bu sefer de çok sertsiniz diye hık mık ediyor millet. Tavrımızı yumuşatıyoruz; bu sefer de böyle berbat bir hal alıyor forum. Sanırım, üyelerin nefretini kazanma pahasına, eskisi gibi sert yöneticiler olacağız tekrardan. Bazı kişiler bu tarzdan anlıyor çünkü.

Kilitlenen konuların, kilitlenmesinin üzerinden biraz zaman geçtikten sonra silinmesi gerekiyor. Diğer türlü, konum nerede diyenlerle uğraşmamız gerekir.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 27/05/2006 :  07:39:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bu olayların yöneticilerle pek bir alakası yok.Zaten kavgayı ve küfrü başlatanların mesaj sayılarına bakarsak hem yeni üyeler hem de 50 mesaja kadar olanlar çıkarıyor.Kırocanların istediği ne bilemiyorum düzeni neden bozmak istiyorlar anlamıyorum.Ancak insanı öyle bir delirtiyorlar ki (bkz. HASSOOO) seçkin üyelerimizin bile üyelikleri gidiyor.Ben olsam ben de HASSOOO gibi yapardım şahsen doğru birşey yaptı ama bence foruma üye olunurken davetiye sistemi ile üyelik olması lazım ve bu davetiyelerin sınırlı olması lazım üyenin mesaj sayısı, mesaj içeriği, üyelik süresi ve yaşına bağlı olarak üyelerimize davetiye verilmelidir bence.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/05/2006 :  07:42:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğru.HASSOOO'nun üyeliği benim yüzümden kilitlendi zaten
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 27/05/2006 :  09:15:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sende bi kilitlensen ya,ama nolcak ki 1 saat sonra yine üye olucaksın.
Aynı şahıslar,farklı mahlaslar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000