AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Helal Olsun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/05/2006 :  12:40:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Krondor da farklı bir şey dememiş zaten.
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/05/2006 :  23:22:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
RApier destan gibi döktürmüşsün :) sen yanlış anladın "yangını körükleme " mevzusunu;şöyle anlatayım o zaman

sen forumdaki konuları belli aralıklarla takip ediyorsun, sonrada kendince birşeyleri eleştirmek için konu açıp milleti galeyana getiriyorsun..açıkcası senin Külhan Beyi gibi davranmandan sıkıldım,bu aralar keyfim yerinde onun için hiç kendimi kasamam,yazmış olduklarını da ciddiye almıyorum açıkcası !
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 21/05/2006 :  23:55:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet aralıklarla takip ediyorum ve sadece bu bile buranın senden önce ve senden sonra nasıl olduğu konusunda bana yeterince fikir veriyor.

Sanırım buraya 3 yada 4 ay önce üye olmuştun. Bu kadar kısa sürede iyi yol katetmişsin :) Özellikle çirkef olma konusunda.

Şimdi sen bunlarıda ciddiye almazsın ama ben sana bazı şeyleri hatırlatayım. Öncelikle yaşın daha çok genç ve bu dille bulunduğun hiçbir ortamda uzun ömürlü olamazsın. Dilin çok sivri ve kime yada neye saldırman gerektiği konusundada serseri kurşun gibi dolaşıyorsun.

Ben bu konuyu açtığımda YAPILAN OLUMSUZLUKTA EMEĞİ GEÇEN herkese teşekkür etmiştim. Bu kadar alındığına göre YARAN VAR herhalde. Kaldıki senden başka alınanda olmamış. Demekki bu işin tek sorumlusu var oda SENSİN.

Bak bu kadar açık hedef gösteriyorum. Tek sorumlusu sensin ve senin ipe sapa gelmez saçmalıkların.

Şöyle bir konu hatırlıyorum yanılmıyorsam sen açmıştın. MÖ'den önceki GS başarılarıyla ilgili milyon maddelik bir konu :) Böyle bir konu açarkenki ruh halini anlayabiliyorum. Bu sene özellikle FB'lilere karşı o kadar ezildinizki bunun ezikliğiyle böyle bir konu açmak zorunda kaldın.

Daha öncede söyledim sen bir FANATİKSİN. İşte bu yüzden sadece kendi doğrularını görebiliyorsun. Ve hal böyle olunca diğer herşey senin için büyük bir yalan.

Koskoca bir konu başlığı olan sporu sadece GS-FB çekişmesine getiren kişilerin arasında sen yokmusun?? Öyleyse neden yaptığın terbiyesizliğin altında ezilmek yerine hala ortamda YÜZSÜZCE dolaşabiliyorsun. O kadar yüzsüzsünki futbol konusu açılmayacak dendiği halde hala başka bölümlerde futbol üzerine başlıklar açabiliyorsun.

Birde utanmadan milleti galeyana getiriyorsun diyorsun. Sen kalk senin gibi birkaç kendini bilmezle koca bir başlığı kilitlettir ve bizde sizin bu yaptığınıza tepkisiz kalalım. Konu senin çıkarların olduğunda herşeye tepki gösterebiliyorsun ama sana uymayınca tepki gösterenler yangını körüklüyor oluyor değilmi ??

Bu yangını sen başlattın ve eğer birisi bu yangından dolayı yanacaksa bu sen olmalısın ve bu yangını körükleyerek seni yakabilirsek ne mutlu bizlere. Çünkü sen ortamdaki habis bir kansersin.

Buradaki yöneticilerede helal olsun valla hepsinde peygamber sabrı var. Yaptığın bu kadar terbiyesizliğe ve sapkınlığa rağmen iyi sabrediyorlar.
Birde sana yapılan uyarıları yanlış anlayıp yüzsüzce HASSOO'yu uyarmadınız bile diyebiliyorsun.

HASSOO kim sen kimsin... Sen öncelikle şu ortamdaki yerini bir öğren ondan sonra kendini başka insanlarla kıyasla.

Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 22/05/2006 :  01:45:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ultramert, yazılanları sürekli yanlış anlamandan, sana laf anlatmaya çalışan insanlara sataşmandan, onları kendi çıkarların doğrultusunda eleştirmenden, fevri tavırlarından ve tüm bu saydıklarıma katlanmaktan sıkıldım. Okuduğunu anlamayı, saygı göstermeyi, saldırmamayı öğren, öyle gel. Bu saatten sonra kimse sana bunları öğretemez burda. Üyeliğin kilitlenmiştir.

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 28/05/2006 :  15:34:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
rappiere katılıyorum güzel demişsin futbolun ne olduğunu bilmiyoruz kendimizi aşırı kaptırıyoruz dozunu kaçırın kötü şeyler çıkıyor bence hiç açılmamalıydı ama neyse :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000