|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 15/05/2006 : 15:25:06
|
Mert, saçmalamayı kes! Senin de üyeliğinin kilitlenmesi gerekiyordu, Hassooo'nun mesajlarına katılıyorum dedin diye. Peki sonucunda kilitlendi mi? Boş boş konuşup da insanın asabını bozma! Futbol tartışmalarına giren kimsenin üyeliği kilitlenmedi. Hassooo'ya özel bir şey yok burada. Rappier'in de yangını körüklediği falan yok. Futbol grubu kapatıldıktan günler sonra geldi adam, nasıl körüklesin ki?
Ayrıca Merula'nın mesajının içeriğini bile anlamadan saçma sapan konuşma. Git biraz Türkçeni geliştir de öyle gel. Hoş, sen bu şekilde devam ettikçe, üyeliğin tekrar gidecek; orası kesin. Futbol tartışmaları yasaklanmıştır. Bir daha içeriği futbol olan bir konu açma hatasına düşmeyin!
Smeagol, Seçkin Üyeler bölümündeki konuyu Rappier değil, Avaris kilitledi. Rappier'in böyle bir yetkisi zaten yok. Ufak bir karışıklık olmuş :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 15/05/2006 : 15:41:18
|
alıntı: ultramert tarafından yazılan:
Merula Alba adlı yönetici hemen bir msj attık diye "üyelik kitlerim" diyerek beni sindirdi yani bu mudur doğru olan soruyorum??
Sen okuma yazma biliyor musun? Ne yazıyor benim ilk iletimde. "ultramert böyle iletiler atmaya devam ettikçe kilitlenecek gibi görünüyor. Serbest bölümdeki konu da kilitlendi." Konudan bahsediyorum. Sen kendi kendine sinmişsin demek ki. Doğru düzgün okuyup anlamadan iletilerinizin içinde adımı bile kullanmayın.Şimdi asıl sinme zamanı...Böyle doğru düzgün okuyup anlamadan saçma iletiler atmaya devam edersen üyeliğin kilitlenecek. Hadi sin şimdi. Bu son cümlemi sinmen için yazdım... |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/05/2006 : 15:43:16
|
Meula Alba nın msj içeriği çok belli ki "kitlerim"..sonuçta şampiyon bir takım var ortada serbest bölümde bütün gs liler ile paylaşmak istedim sporda kilit olduğu için bunda ne gibi bir problem var ki,iyi bari futbolda konuşmayacaz ne konuşalım o zaman siz karar verin madem..Sende hemen birşey olduğunda sert tepki veriyorsun anlamış değilim bu durumuda neyse artık fazla uzamasından yana değilim ne de olsa kabak yine bizim başımıza patlayacak! |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 15/05/2006 : 15:50:57
|
Kafanız mı çalışmıyor? Okuduklarınızı, gördüklerinizi anlamaktan aciz misiniz? Spor bölümü kilitlendiğine göre spor konuşamayacaksınız demektir. Bu tavrına devam edersen en sert tepkiyi benden alacaksın haberin olsun. Sporlar ilgili konulara başka yerde açmayın diye uyardığım HALDE yaptığın için zaten gözümde mimlisin.
"Fenerli" yöneticiler de polemik olmasın diye konuya dahil olmayabilirler, isterlerse. Ben bir GS'li olarak gönül rahatlığıyla temizlerim ortamı! |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 15/05/2006 : 16:04:12
|
alıntı: Sende hemen birşey olduğunda sert tepki veriyorsun anlamış değilim bu durumuda
Nasıl davranmamı bekliyorsun ki? Sen kendin söylüyorsun "bir şey" olduğunu. O "bir şey"lere kayıtsız kalamam hiç. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|