AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 en sevdiğiniz frp-rpg oyunları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/10/2005 :  21:54:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Allah Allah Diablo frp demedim nwn dedim diablo rpg dir.Niye dalıyosunuz hadi dalıyosunuz tek tek gelin
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 30/10/2005 :  16:24:13  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
DiabLo(I ve II) - Never Winter Nights - BaLdur's Gate II - Ve Unutmamak Gerekir.. faLLout..

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 01/11/2005 :  12:58:20  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Önümüzdeki sene çıkacak olan Lord Of The Rings-Shadows Of Angmar en sevdiğim frp lerden biri olcak:D

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/11/2005 :  14:26:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Krocanlar Menzoberrazzan hakkında yeterince açıklama yapmışlar.... onların söylediklerinin üzerine ekleyebileceğim pek birşey yok.
Bu arada Paladin bu kadar alıngan olmana gerek yok. Ben sadece diabloya frp diyenler için konuştum sen söylemediysen sorunda yoktur...
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 01/11/2005 :  17:48:06  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hem |KRONDOR| hemde Rappier sağolun... |KRONDOR|'un verdiği adreste oyunu yerden yere vurmuşlar bu arada... oyunun tek özelliği Drizzt'i oynamak yani? :) neyse bir yerlerden oyunu edinip kendi kararımı kendim vereyim ama okuduklarımdan sonra pek bir umudum yok şahsen. sağolun yinede.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000