PaLaD1N Neverwinter Nights ile ilgili lafını üzerime alarak cevap veriyorum. ben adı geçen oyuna özel olarak gıcığım. oyun çıkmadan önce sekiz ay kadar forumlarında yattım kalktım ben adı geçen oyunun. hatta yapımcılarla filan özel sohbetlerim bile oldu ve oyun çıktığında benimle beraber forum mudavimlerinin bir kısmı forumları terk etti; çünkü yapımcılar bize verdikleri sözlerin büyük bir kısmını yerine getirmediler. Kendimi c-rpg seven bir insan olarak gördüğüm için üzerime alındım ve gördüğün üzere senin için en iyi olan oyun için dahi bir başkasının oyunu sevmemek için nedenleri olabilir. (yav kusura bakmayın ne zaman nwn hakkında birşeyler okusam sinir katsayım tavan yapıyor yinede sanırsam bu mesajda büyük bir ilerleme kayderek kendimi oldukça tutmayı başardım :D)
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Baldurs ve Nwn RULEZZ... Diablo diyeni dövecek ikinci kişide benim haberiniz olsun. Ayrıca eskilerden pekçok güzel frpde var... Onlarıda unutmamak lazım. Aslında bana göre bu sorunun kesin bir cevabıda yok. Neden derseniz her frp'nin kendine göre bir güzelliği vardır ve bu sayede farklı oyuncu kitlelerine hitap eder. Örneğin pek çok kişi bilmez Menzoberazzan diye bir oyu vardır. O oyunu bitirene kadar çok uğraşmıştım ve bu işten büyük zevk almıştım... Ayrıca ilk frp oyunum olan Eye of the Beholder 2 tartışmasız oynadığım en kaliteli frplerdendir. Yani bu sorunun cevabıda 'en iyi bilmem ne?' den farklı değil. Herkese göre en iyi değişir ama kesin olan birşey Diablo yada Sacred frp değildir....
Menzoberazzan, Drizzt Do'Urden'i yönetebildiğimiz (can alıcı nokta :)) oldukça eski bir oyun. 1994 yılında çıkmıştı. Bilgi ve resimlere http://www.mobygames.com/game/dos/menzoberranzan adresinden ulaşabilirsin.