bilenler lütfen cvp yazsın oyunu indirdim, kurdum büyük bi hevesle krondor.exe yi çalıştırdım dos ortamında oyunu açmaya çalıştı ama "you dont have " le baslayan bi hata verdi memory fln diodu ama yazıyı yarım saniye fln gösterdigi için okuyamadımm nası açacam bu oyunu yardım pls
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Hatayı tam olarak yazmalısın ancak o şekilde bir fikir yürütebiliriz...Tam yazı çıktığı anda screen shot almayı dene insanın tepksi 0.3 sn sürer sen resim 0.5 sn kaldı dediğine göre yaklaman lazım hatanın resmini...
ss alınmıo dos tabanlı oldugu için arkadaki klasörleri gösterio ama hatayı kelime kelime yazabilirim:
You don't have enough memory to run Betrayal at Krondor. Try using the make boot disk option from install.
diyor.
ne yapmam gerekiyor?
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Hataya sebep olan nedeni kendin de söylüyorsun, "Dos tabanlı" oyun... Windows altında çalışmayarak o hatayı vermesi muhtemel. Windows XP kullanıyorsan, oyunun linkini yap masa üstüne, sağ tuşla özelliklerine gir, "Uyumluluk" sekmesinden ayarlamalar yap, bir ihtimal kabul edebilir.
krondor.exe demek ehehe hoş olmuş, editörlerimize söz hakkı düştü ehehe :)