|
Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 15/09/2005 : 12:43:53
|
Uzun süre ortamdan uzak kalacağımdan dolayı çıkan oyunları takip etmem mümkün olmayacak.... Frp tarzında çıkan oyunları ve bu oyunlar hakkındaki düşüncelerinizi yazarak bana yardımcı olursanız sevinirim... |
|
madfight
Üye

Turkey
İleti 41 |
İletim - 15/09/2005 : 17:54:55
|
yeni çıkmamasına rağmen ii bir internetin varsa world of warcraft çok ii ayrıca ben oynamasamda sacred-underworld eski sacred gibi buglar ile dolu değil ise mükemmeldir ama benim favorim her zaman star wars kotor2 (knights of the old repuclic2) ve fable the lost chapter olacaktır.Eğer bunları beğenmez isen biraz beklersen Elder scroll oblivion IV olacaktır ama bildiğim kadarıyla oyun çoook uzun sürüyor eski serilerinde olduğu gibi yani bayağı bir sabahlatan bir oyundur |
Win or Lose |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 15/09/2005 : 23:20:20
|
yeni çıkan oyunlardan en dikkat çekicisi Fable - The lost chapters. zaten fable uğruna x-box almayı düşündüğüm bir oyundu çok şükürki pcye geldide üzerimden büyük bir yük kalktı :) birazda oyunu anlatarak olaya giriş yapalım. aslında klasik bir "chosen one" hikayesi oynadığımızı söylemek çokta yanlış olmaz. karakterimizi çocukluktan itibaren alıyor yaşlanıncaya kadar tepe tepe kullanıyoruz. (yaşlılıktan ölmek diye bişey yok bu arada). trajik denilebilecek bir aile faciasının ardından hero guild saflarına katılıp nasıl kahraman olacağımızı öğreniyoruz. asıl hikaye içindeyse iyi veya kötü bir karakter olarak seçeneklerimize göre ilerliyoruz. savaşlarda aldığımız yaralar üzerimizde kalıyor, bazıları zamanla kayboluyor, bazılarınıda ömrümüz boyunca savaşlarımızın nişanesi olarak üzerimizde taşıyoruz. oyunun kontrolleri genel olarak kolay denebilir ancak melee combat sırasında block yapmak zaman zaman sorun oluşturuyor, büyü yaparkende koşamamak gibi bir sorun var ayrıca ok atarkende kahramanımız gerek yerde yuvarlanırken gerek havada uçarken gerek arkası dönükken okları düşmanlara saydırabiliyor. yinede ufak tefek kusurlara rağmen başarılı kontroller. oyunun müzikleri oynarken en azından kulağı rahatsız edici değil -ki benim için oyunun müzikleri 20+ oyun süresi sonrası kulağıma sıkıcı gelmiyorsa iyi iş çıkarılmış demektir :) grafikler günümüz şartlarına uygun, cicili biçili 3-d şeklinde. ancak her ne kadar iyi olsada x-box portu sonuçta zaman zaman kaplamalarda problemler gözlemledim (ekran kartı sürücüsünün bu problemde bir parmağı olabilir tabiiki kesin bilemiyorum :P) Bir miktarda oyundaki ilginç özelliklere gireyim. oyunda önceden söylediğim gibi yaşlanmak mümkün. bu yaşlanma olayı kazandığımız exp.leri harcadıkça oluyor. yaştan ölmek mümkün değil. ayrıca evlenmek mutlu bir yuva kurmak mümkün. ayrıca oyunda poligami var. yani 3-5 tane hatun alıp hepsini ayrı bir eve kapatabiliyorsunuz. (ancak bir şehirde bir kadınla evlenebiliyorsunuz). birde üzücü bir durum var bu evlilik sırasında. kahramanımız kısır :| çok uğraştık benim 5 hanımla bir çocuk sahıbi olamadık oyunun içine küçük süprizler, az biraz uğraştırıcı yan görevler, küçük gizemler koymuş yapımcılar böylece oyunu oynarken sıkılmıyor insan. genel olarak oldukça başarılı. diğer insanların az çok bir hayatları olduğunu görüyorsun ancak ne yazıkki oyunda kahramanımızdan başka kimsenin yaşlanmaması gibi bir durum var. oyunun bir yerinde bir tanrıdan immortality kazanıp diğer insanların yaşlanmasını görmek daha ilginç bir durum olurdu bence ama yapımcılar öyle uygun görmemişler. neyse vesselam oyun oldukça iyiler kategorisine girmeye layık. sen askerden gelinceye kadar adam akıllı yeni bişeyler çıkarsa buradan yazmaya devam ederiz rappier hocam sen kafaya takma ;) bu arada henüz deneme fırsatım olmadı ancak dungeon lords'un 1.3 yaması ile birlikte auto-map etkinleştirildi. tahminim şimdi oda oynanabilir oyunlar arasına girmiş olmalı; ancak fable, ds2 oynamaktan ona pek sıra gelmedi henüz. neyse hayırlı teskereler sana, en kısa zamanda aramıza dönmen ümidiyle. |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
€@gleHOME
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 29/10/2005 : 20:45:04
|
Şunlar çıktı: fifa 2006 nba live 2006 warcraft III 1.7 World of Wacraft Caesar IV Deep Sea tycoon 2 demo x-men next dimension Still Life |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 29/10/2005 : 22:33:41
|
fifa 2006 - Futbol nba live 2006 - Basketbol warcraft III 1.7 - Strateji World of Wacraft - MMORPG Caesar IV - Strateji (Oyun henüz çıkmadı bile) Deep Sea tycoon 2 demo - Tycoon x-men next dimension - Dövüş Still Life - Macera
Tüm oyunların türlerini belirttim. Gördüğün gibi WoW dışında RPG oyunu yok. Biliyorsun, daha önce sayısız üyeliğin iptal edildi. Ben usanmadım şahsen, tekrar kilitleyebilirim üyeliğini. Bu nedenle, eğer üyeliğine bir şey olmasını istemiyorsan, gereksiz mesajlar yazma. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 30/10/2005 : 15:07:48
|
€@gleHOME yaşın kaç abii senin yaa FRP & RPG oyunun ne olduğunu bilmiyorsan neden konu hakkında mesaj yazıp üyeliğini tehlikeye atıyorsun!.. bak |KRONDOR|abinin iyi gününe gelmişsin yoksa yanardın ayrıca her forumda senin uyarıldığını görmekten bıktım!..
|
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|