AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Star Wars
 Star Wars Knights 2 Old Republic The Sith Lords
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar  Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 19/08/2005 :  00:46:15  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben ilk yeri geçtim hani ilk başladığımızda bir film çıkıyo ve bir göktaşının içine giriyoruz ben orayı geçtim ordan geiyle kaçtım şimdi başka bir yere geldim.Benim bütün eşyalarımı aldılar ama onları ordaki security odasından geri aldım bölümü geçmek için ne yapmam lazım amaç ne ben hiç bişey anlayamadım sürekli orda dolanıyorum etrafta insanlar ve değişik şeyler dolaşıyo burdan kaçmak için ne yapmam gerek 'Shadowwalker' oyunu 4 kere bitirmişşin eh bi yardım edersin artık.Geçemezsem kafayı yiğcem aciilll yardım gerek!!!

Üyelik Tarihi 02/07/2005

shadowwalker
Seçkin Üye



Turkey
İleti 637

İletim - 19/08/2005 :  01:11:29  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hapis tutulurken iki ayrı grup tarafından bağlantıya geçilmiştin hatırlıyormusun?
mmm şimdi iyi tarafta oynuyorsan ithorian (böyle yazılıyodu umarım) compaunda gidip onların görevlerini yapacaksın. bu hapis tutulduğun evden çıkınca sol tarafa gidip başka bir haritaya geçince (east yada west compound gibi bir yer olması lazım)
diğer grupta czerka. onlar apartmandan ilk çıkınca sola giderken hemen diğer haritaya geçmeden önce bir binada. gümlüğünde zaten kimle görüşeceğin filan yazıyordur.
ilk görev bir robot çalma görevi bunun için mutlaka ithorianlarla görüşmen gerek -ki uzay mekiğinin olduğu yere giriş izni alabilesin.
*DİKKAT
bu görevleri tamamlamadan önce hapishane kaçakları ile ilgili bir görev var polis karakolundan alacağın onu alınca czerkanın binasına gitmen gerek ancak ithorianlarla ilgili görevi yapmışsan gerekli sahne araya girmeyecek ve görevi gerçekleştiremeyeceksin.
vesselam olay böyle başlıyor.. günlüğünde ne yazıyor? ona göre anlatayım :s

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 19/08/2005 :  09:57:56  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben uzat mekiğinin olduğu yere girdim ondan sonra ordaki bi czerkalıyla konuştum ve beni czerkaya götürdü.Şimdi ne yapcam acaba gemiyemi binicektim.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 19/08/2005 :  15:00:09  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Czerka MAİNFRAME e nasıl girebilirim,oraya girmem gerek.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye



Turkey
İleti 637

İletim - 19/08/2005 :  17:16:37  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sanırım "iyi" tarafta görev yapıyorsun. öncelikle ithorianlarla bir konuş. burada sana ipucu verecek bir konuşma olması lazım. (bu konuşma ilk görevi alırkende geçiyor olabilir sonradanda yapılıyor olabilir tam hatırlayamıyorum) ondan sonra bu hapıs tutulduğumuz odanın olduğu haritada apartmanlardan birinde (üç blok apartman var orada)droid parçaları satan bir vatandaş var. ondan gerekli bazı parçaları alacaksın. birde cantinaya gidip orada czerka adına çalışan bir vatandaşla konuşacaksın. para vererek veya persuade yeteneği (veya güçleri) sayesinde bu vatandaştan bilgi alıyorsun. (bunu druid parçalarını almadan önce yapman gerekiyor büyük ihtimalle) bütün bunlar bittikten sonra czerka binasına git kapıdaki droidle konuş sonra... heralde sonrasını halledersin tadını kaçırmayayım ;)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 19/08/2005 :  17:29:39  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Droid parçaları satan adamla konuştum bana bişeyler dedi ve journal add oldu ne yapmam gerek.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12  Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000