AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Star Wars
 Star Wars Knights of the Old Republic II - The Sit
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

DrX
Üye



İleti 13

İletim - 25/05/2005 :  16:46:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Star Wars Knights of the Old Republic II - The Sith Lords gemiyle kaçtıktan ve gezegenın bırıne geldıkten sonrakı bolumunde takıldım orda para ile esyalar falan alıyrsunuz ve pazak dıye bır oyun var o nasıl oynanıyo ? birde bu star wars ı bıtıren bırı varsa bana yardım edebılırmı birde tam çözümünü nerden bulurum? Yardım etmek için e-mailim!

shadowwalker
Seçkin Üye



Turkey
İleti 637

İletim - 26/05/2005 :  15:20:13  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tam çözüm için : http://www.gamefaqs.com adresine bak.
pazaak oyununda amaç 20 sayısına ulaşmaktır. ana destendeki 12 karttan random olarak 4 tanesi oyun başladığında eline gelir. karşılıklı el oynarsın rakibinle yapabileceğin 3 şey vardır oyun sırası sendeyken:
1)eli doğrudan rakibe geçirmek. eğer çok büyük bir 20+ olma riski taşımıyorsan ve elindeki 4 kağıtla 20 sayısına ulaşamıyorsan doğrudan rakibin eline geleceklere göre taktik geliştirmek için eli rakibe devredebilirsin.
2)20 sayısına çok yakın bir sayı varsa elinde (mesela 19) o zaman başka kart almadan kendi elini kitlemeyi seçebilirsin. özellikle rakibin elindeki 4 kartı kullanmışsa çok işe yarayan bir taktiktir. yoksa ileri level kart serilerinde kazanabileceğin elleri kaybedebilirsin.
3)elindeki kartları oyuna sokmak. oyunun dağıttığı kağıtlar 14 olsa ve elindeki 4 karttan biri +/-6 olsa bu kartı artı olarak kullanıp oyuna sokarsan en azından o el için beraberliği garantilersin. (bir tane özel kart var onunla 20 yapmışsan rakibin 20'yi bulsa bile sen kazanırsın)
3 el kazanan oyunu kazanmış olur. çok çeşit taktik yapılabilen bir oyun. ben genelde düşük değerli +/- kartlar kullanırım kendi destemde (maksimum 4'e kadar) kalan boşluklarıda turnuvalarda filan kazandığım özel kartlarla doldururum. riskli oynamayı seviyorsan - kartlarda kullanabilirsin. bu kartlar 20+ olduğun zaman 20 değerine düşmek veya daha altına inmek için kullanılabilir. birde elindeki 4 kartı akıllı kullan. genel olarak zeki bir taktikle oynarken elindeki 4 kartı önce biten oyunu kaybeder. tabi bazen rakipe bilgisayar üst üste 20 gönderip seni deli edebilir ama pek çok oyunun aksine bu oyunda bilgisayar rakibi kayırıyormuş hissine hemen hemen hiç kapılmadım.
takıldığın gezegen hakkında bişey demek pek mümkün değil. sanırım ilk gezegendesin. iki gurup var orada illitithler ile czerka corp. good alignment oynuyorsan illitith compaunda gidip onların görevlerini aksi halde czerkanın görevlerini tamamla. (adlardan çok emin değilim bu arada karıştırmış olma ihtimalim var). bir görevde takılırsan görevin adını kimden aldığını hangi gezenende olduğunu vesaire yazarsan daha rahat bişeyler söyleyebiliriz. bide her ne kadar bu soru için doğru yerde olsa frp/rpg kısmına yazarsan bu tip soruları daha çabuk cevap alırsın.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

DrX
Üye



İleti 13

İletim - 26/05/2005 :  19:28:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çook teekkurler dostum
Sayfanın En Üstüne Git

DrX
Üye



İleti 13

İletim - 27/05/2005 :  20:15:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaws sey su czerka corp. gorevlertı ne dostum bilen var mı
Sayfanın En Üstüne Git

darkvater
Üye



Turkey
İleti 6

İletim - 02/06/2005 :  13:03:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
didroidle şifreli kapıyı söyleyin lütfen nar-saddaa gezegenindeki bölüm

sw
Sayfanın En Üstüne Git

DrX
Üye



İleti 13

İletim - 02/06/2005 :  17:25:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben noraya gelemedım ama su tam cozumu bulursam iş kolay :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000