AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Star Wars
 Star Wars Knights 2 Old Republic The Sith Lords

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle
   
Mesaj:

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

  İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.
    

K O N U      ı N C E L E M E
_GaNdAlF_ İletim - 19/08/2005 : 00:46:15
Ben ilk yeri geçtim hani ilk başladığımızda bir film çıkıyo ve bir göktaşının içine giriyoruz ben orayı geçtim ordan geiyle kaçtım şimdi başka bir yere geldim.Benim bütün eşyalarımı aldılar ama onları ordaki security odasından geri aldım bölümü geçmek için ne yapmam lazım amaç ne ben hiç bişey anlayamadım sürekli orda dolanıyorum etrafta insanlar ve değişik şeyler dolaşıyo burdan kaçmak için ne yapmam gerek 'Shadowwalker' oyunu 4 kere bitirmişşin eh bi yardım edersin artık.Geçemezsem kafayı yiğcem aciilll yardım gerek!!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
BindirenBek İletim - 29/04/2013 : 00:40:48
Droid parçalarını satın aldığımız yerde ben de takıldım bir türlü ilerleyemiyorum
kannam_ İletim - 17/10/2011 : 19:47:52
teşekkürler
angelneco İletim - 15/05/2008 : 10:48:01
shadowwalker bana bi yardım et Izız diye biyer de takıldım kaldım deli olcam dön dön aynıyerde basım dödü
---GHOST--- İletim - 01/09/2006 : 16:47:02
KOTOR 1'i bende oynamadım ama hikayesini biliyorum. KOTOR 2'de bosslar gerçekten çok kolay ölüyor. Hele hele Darth Nihilus yokmu? En çok tırstığım oydu ama adam bir halt beceremiyor. Hikayeye göre Darth Nihilus açlığın Lordu. Güç'e duyduğu açlığı herşeyin gücünü emerek gideriyor. Katarr gibi birçok gezegeni yok eden bir Sith Lordu Sürgün'e yeniliyor. Darth Sion'a gelince, sadece dark side'da zorlayabilir. Daha öncede söylediğim gibi dark side'da heal çok fazla force götürüyor. Darth Sion her ne kadar kolayda hakkı inse tekrar dirildiğinden zorladığı anlar oluyor. Darth Traya : Veya Kreia ise çok fazla zorlamadı beni. Sadece oyunun en son kısmında 3 tane ışın kılıcını üstümüze yolladığı zaman bu sefer light side'da zorlanmıştım. Herneyse KOTOR 1 bulduğumda mutlaka alacağım oyunlar arasında.
shadowwalker İletim - 31/08/2006 : 18:48:07
Kotor 1 bence konu olarak daha iyi. Revan sürekli maskeli dolaşan bir tip olduğundan (seste mekanik olduğundan) cinsiyetine dair bir bilgi yok (gerçi filmlerde en son erkek olduğunu görmüştük ama neyse :S) birinci oyundan sonra ikinci oyunda bu kadar iyi bir konu ile devam edebilmelerin, şahsen çok şaşırtıcı bir durum olarak görüyorum çünkü birinci oyunda inan konuya bir ekleme yapılamaz yapılırsada tad mad kalmaz diğer oyunda :) Kotor2 daha kolay bir oyun birinciye göre belkide o sebepten birinciyi önce bitirenler ikinciden aynı tadı alamıyordur çünkü bosslar bile nispeten çok kolay iniyor. birinciyide bitirince görüşlerini duymak isterim ahmet (şahsen ben biraz zorlayıcı savaşları her zaman daha üstün tutmuşumdur zaten kotorda sen ekrana bakıyosun adamlar işlerini görüyor hiç değilse bosslarda biraz kaçmak saklanmak zorlanmak lazım değil mi? :D)

0.03 Snitz Forums 2000