aLLah aLLah :) Adı Amanra. Bahadirtrtr Açtı karakteri :) Oynadı. Senın Expansion Versiyonu kaç ? Eğer 1.10 dan eskı versıyon warsa Açamazsın. Ya da Zip dosyasının Içindeki Save kLAsorunu oldugu gibi attıysan yıne açılmaz. Amanra IsımLi dosyaLarı DiabLoII\Save klasorunun içine Atıcaksın.
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
bartuc senin sorceress çok iyi.açıklamak gerekirse: eşyaların çok iyi(kasandakilerde) rezistansların çok yüksek.ben yakın saldırı pek yapamam ama sen lvl79a kadar geldiysen ii bi karakterdir.büyü konusunda bi yorum yapamayacağım çünkü necro dan başka büyü özelliklerini bilmiyorum.onlarda kötü değildir herhalde :) eksiklerine gelince.benim diyeceklerim ufak tefek şeyler.ilk olarak kasanda çok eşya tutuyosun ama biliyorum o sorcererr senin asıl karakterin değil o yüzden olabilir barbarlık şeyler var orada.bide özellikle necroluk çok güzek eşyaların var bana çok faydası dokunacak diyebilirim.neyse mesela para biriktir diyim.gemlerden faydalan hiç gem taşımıyorsun.sonra full revenation potion un yok onlardan bul yada yap.hellde çok işine yarıyacak.çünkü hell gerçekten zor.bu kadar çünkü karakterin çok ii.bana diğer karakterlerini de yollarsan sana fikirlerimi söyleyebilirim özellikle necro hakkında ii yorumlar yapabilirim. teşekkürler
Rejevunation PotıonLArın hepsını sana gondermeden once oynadıqım son oyunda harcamıştım dostum o yuzden yok :) ayrıca Rune oLayına fazLa gırmıyorum. Cunku Eşyalarım yeterince Iyı bana Gore :) RunLarLa yapıLmış Ikı Eşya war zaten :) Biri Lore (Ort + SoL - KafaLık) Biri dE Ancient's pLedge (RaL + Ort + taL - KaLkan)..
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»