AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 Saveleri - Diablo 2 Save
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 05/10/2005 :  05:34:10  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
herkese selam millet. Ya aslında ben burda necroların arasına girdim ama ben dede 68 ve 66 lık 2 barbar var. ben sıcak düvüşten yana bir insanım herzaman :D isteyen ve ilgilenen necrocular için 68 lik barbarı yollayabilirim.kasanın içinde ilginizi çekeceğini düşündüğüm çok sağlam (en azından 70lvl e kadar götürebilecek) alet edevat var. Paladin ve barbar karakterlerinizi bana yollarsanız çok memnum olurum. benimkileri almak isterseniz hergün 17:00 - sabah 05:00 arası msn deyim :D beni ekleyebilirsiniz.
sizinkileride bekliyorum

msn:
bdincbas@hotmail.com

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 05/10/2005 :  14:02:31  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hextor SevgiLi Dostum :) LvL 79 Sorcerress Işini yeterince gorur mu :) Item ZenginLiqi Acısından süphen olmasın :) hangi karakter olursa olsun mutlaka işe yarayacak eşyalarım war :)

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/10/2005 :  16:05:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Necro mu nerde ha evet ama druid palad1n barbar ve sorceress im de war ama onları silip yenilerini açtım palad1n 24 barbar 30(slayer) sor:25 neco the necro ise 53 lük
Sayfanın En Üstüne Git

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 06/10/2005 :  02:31:41  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
BartucTheBLoody tarafından yazılan:

Hextor SevgiLi Dostum :) LvL 79 Sorcerress Işini yeterince gorur mu :) Item ZenginLiqi Acısından süphen olmasın :) hangi karakter olursa olsun mutlaka işe yarayacak eşyalarım war :)

Sorceres daha önce hiç oynamadım ama gelişince çok sağlam olur diyolar Bartuc. Yollarsan çok sevinirim.

Mailim: b_dincbas@walla.com
msnim: bdincbas@hotmail.com

bekliyorum benimde barbarı yollayım sana onda da çokgüzel itemlar var belki işine yarar

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 06/10/2005 :  15:34:49  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu an için Item e Ihtıyacım yok. Zaten Barbarım Için ImmortaL King in Setini Toplamaya çalışacam. Bir de bulabilirsem BuL-Kathos u.. Beraber cok saqlam oluyor. Msn de karşılaşabilirsek yollarım sana Karakteri. ama senın karakterini alamam cunku su anda evimden cok uzaklardayım ve DiabLo oynama ımkanım yok maalesef :(

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000