herkese selam millet. Ya aslında ben burda necroların arasına girdim ama ben dede 68 ve 66 lık 2 barbar var. ben sıcak düvüşten yana bir insanım herzaman :D isteyen ve ilgilenen necrocular için 68 lik barbarı yollayabilirim.kasanın içinde ilginizi çekeceğini düşündüğüm çok sağlam (en azından 70lvl e kadar götürebilecek) alet edevat var. Paladin ve barbar karakterlerinizi bana yollarsanız çok memnum olurum. benimkileri almak isterseniz hergün 17:00 - sabah 05:00 arası msn deyim :D beni ekleyebilirsiniz. sizinkileride bekliyorum
Hextor SevgiLi Dostum :) LvL 79 Sorcerress Işini yeterince gorur mu :) Item ZenginLiqi Acısından süphen olmasın :) hangi karakter olursa olsun mutlaka işe yarayacak eşyalarım war :)
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Necro mu nerde ha evet ama druid palad1n barbar ve sorceress im de war ama onları silip yenilerini açtım palad1n 24 barbar 30(slayer) sor:25 neco the necro ise 53 lük
Hextor SevgiLi Dostum :) LvL 79 Sorcerress Işini yeterince gorur mu :) Item ZenginLiqi Acısından süphen olmasın :) hangi karakter olursa olsun mutlaka işe yarayacak eşyalarım war :)
Sorceres daha önce hiç oynamadım ama gelişince çok sağlam olur diyolar Bartuc. Yollarsan çok sevinirim.
Şu an için Item e Ihtıyacım yok. Zaten Barbarım Için ImmortaL King in Setini Toplamaya çalışacam. Bir de bulabilirsem BuL-Kathos u.. Beraber cok saqlam oluyor. Msn de karşılaşabilirsek yollarım sana Karakteri. ama senın karakterini alamam cunku su anda evimden cok uzaklardayım ve DiabLo oynama ımkanım yok maalesef :(
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»