aslında bi msn grubuda olusturabiliriz. ama benim istediğim bu değil. yani herkezin bir ortamdan alabileceği buraya ilk girenlerinde girip vaaay ne güzel karaktermiş bi şuna bakim nasıl yapmış filan.yani yenilere yada deneyimli arkadaşlara örnek ve fikir yaratmak için düşündüm.sırf kendim için değil.tabi benim öğreneceğim çok şey var çünkü benim lvl58 necrom olmasına rağmen hala çoğu yerde zorlanıyorum yani ustalaşmak için.çeşitli karakter kobinasyonlarını görmek tecrübe açısından daha faydalı olur.en azından gerçek kanıtlarla karakterlerimizin durumuda değerlendirmiş oluruz.birbirimiz karakterlerine yorum yaparız tavsiye veririz.burada herkez bir birinin tavsiyesine bi laf söylemez ben daha iyi bilirim senin tavsiyene ihtiyacım yok gibilerinden mevzular yaratmayız. siz ne düşünürsünüz arkadaşlar? vede bu forum içerisinde öyle bi share bölümü olusturabilirmiyiz.dosya açtırılabilirmi.çünkü karakterlerin yeri çok fazla bayt kaplamıyo o bakımdan. düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler. (paladin ben seni msnime aldım.bende sana yollarım benim necroyu bi bak bayaa eksiğim var.tavsiyelerine hayır demem şu 30000,40000 exp'ı bende kazanmak istiyorum çünkü çok yavaş ilerliyorum) Teşekkür ederim.
walla dosya ortamı oluşturulması konusuna Ancak YonticiLerimiz Karar VrebiLir. Bizim yapabiLEceğimiz Rica Etmek oLur. Bu Arada.. PALAD1N ve Bahadirtrtr Karakterim hakkındaki YorumLarınızı Yazarsanız Sevinirim. EksikLerim oLduguna Inanıyorum. Gidermem Gerekiyor.
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»