AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 HiLe mi DeqiL mi ??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 24/10/2005 :  12:43:10  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Burada Bir Arkadaşımızdan aLdıqım ve hiLeLi oLmadıqını iddia Ettiqi 2 item war. Birisi BarbarcıLarın RuyaLarını SüsLeyen The Grandfather - CoLLosus bLade. Diqeri Ise SuperOtesi(?) Bir smaLL Charm. UsteLik Unique bile deqiL Rare.. Az yer kapLamaLarı Icin ResimLeri Biraz Kırptım..
Gerçek The Gradfather - CoLLosus bLAde (KıLıç) Icın URL » http://www.battle.net/diablo2exp/items/elite/uswords.shtml

Ve En Iyı charmLar Icın (BattLENet BiLdirisi) URL » http://www.battle.net/diablo2exp/items/normal/ucharms.shtml

Ve Bu Arkadaşımızın Bana ResimLerini Gonderdiqi ve hiLesiz-Editsiz oLdukLarını Iddia Ettiqi ItemLer..

ItemLer Icin URL » http://warlockbartuc.sitemynet.com/Bartuc/

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 24/10/2005 :  20:35:32  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bartuc kılıc hakkında bir yorum yapamıyacam çünkü lvl81 diyor. bense dha çocuğum :) (Çocuk dediysemde bebek değil lvl75 şuan) onu daha düşürmedim ama charm bana şüpheli geldi açıkçası. görenleriniz ve kullananlarınız için soruyorum:

Kılıç hilelimi??

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 25/10/2005 :  10:21:56  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hem Gerçek The Grandfather KıLıcının ÖzeLLikLerinin oLduqu URL yi hemde Bu HiLE KuLLanmayan(!?!) Arkadaşımızın elindeki The Grandfather kılıcının özelliklerinin oLduqu URL yi verdim Hextor. Karşılaştır BakaLım :) Sence HiLeLi mi DeqiL mi :)

P.S: DiabLo da Hiçbir Item(eLite Unique ItemLEr ve SetLEr DahiL) +7 to aLL SkiLLs Vermez!

Nefretin Sahtesi oLmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/10/2005 :  19:43:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewet 3 verir diye biliorum ve 1 charm (small bi de) o kadar özellik veremez 50 farklı dala bonus veriyor! Kılıcı manyak editlemiş +7 to Barbar skill eri hah oldu gözlerim doldu. Çocuğa bak 75 benimki bebek o zaman 56
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 26/10/2005 :  14:48:46  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Sayın Arkadaşımızı HiLe Yaptıqı Konusunda Ikna Edemedim. BuLdum Diyor HaLa ItemLEre :) Ama Edit oLduqu Gun Gibi Ortada :)

Nefretin Sahtesi oLmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/10/2005 :  18:21:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Belki biri editleyip verdi??? Ayrıca bartuc ewet unique itemler güçlü ama birçok hatta oldukça fazla rare itemler genelde unique lerden güçlü oluo
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000