Burada Bir Arkadaşımızdan aLdıqım ve hiLeLi oLmadıqını iddia Ettiqi 2 item war. Birisi BarbarcıLarın RuyaLarını SüsLeyen The Grandfather - CoLLosus bLade. Diqeri Ise SuperOtesi(?) Bir smaLL Charm. UsteLik Unique bile deqiL Rare.. Az yer kapLamaLarı Icin ResimLeri Biraz Kırptım.. Gerçek The Gradfather - CoLLosus bLAde (KıLıç) Icın URL » http://www.battle.net/diablo2exp/items/elite/uswords.shtml
Bartuc kılıc hakkında bir yorum yapamıyacam çünkü lvl81 diyor. bense dha çocuğum :) (Çocuk dediysemde bebek değil lvl75 şuan) onu daha düşürmedim ama charm bana şüpheli geldi açıkçası. görenleriniz ve kullananlarınız için soruyorum:
Hem Gerçek The Grandfather KıLıcının ÖzeLLikLerinin oLduqu URL yi hemde Bu HiLE KuLLanmayan(!?!) Arkadaşımızın elindeki The Grandfather kılıcının özelliklerinin oLduqu URL yi verdim Hextor. Karşılaştır BakaLım :) Sence HiLeLi mi DeqiL mi :)
P.S: DiabLo da Hiçbir Item(eLite Unique ItemLEr ve SetLEr DahiL) +7 to aLL SkiLLs Vermez!
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Ewet 3 verir diye biliorum ve 1 charm (small bi de) o kadar özellik veremez 50 farklı dala bonus veriyor! Kılıcı manyak editlemiş +7 to Barbar skill eri hah oldu gözlerim doldu. Çocuğa bak 75 benimki bebek o zaman 56