AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 Saveleri - Diablo 2 Save
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

RaistlinMajere
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 10/07/2005 :  13:23:07  Bilgileri Göster  RaistlinMajere'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  RaistlinMajere için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bende sizler gibi birer Diablo 2 hastasıyım ve Diablo 3 en çok beklediğim oyun olarak devam etmekte.. Size bir önerim var, eğer kabul ederseniz..
Burada hepimiz mail adresimizi versek ve birbirimize oynadığımız karakterlerin savelerini yollasak ve neler yaptığımızı nasıl itemler bulduğumuzu birbirimize göstersek bence fena olmas ve biraz daha eğlenmiş olurus.. Umarım kabul edersiniz.. Hepiniz kendinize iyi bakın.. Hadi byess...

Konu başlığı: Diablo 2 Saveleri - Diablo 2 Save - Diablo 2 Oyun Saveleri - Diablo 2 Karakter Saveleri - Diablo 2 Save Game - Diablo Karakterleri

The Lord of Past and Now

uslanmaz1017
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 18/07/2005 :  20:09:56  Bilgileri Göster  uslanmaz1017'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm kardeş ewet ben de sendenim walla birbirimize destek olursak birlikten kuvet doğar sen bana oyunlaru-ın savelerini göndersene kardeş ya
ben desenin istediğin programları veririm kardeş casper368@mynet.com at

slm ben uslanmaz1017
Sayfanın En Üstüne Git

Bartuc
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/09/2005 :  23:03:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
asLında Iyı oLur.. Bulduqum GuzeL EşyaLarı PayLaşmak Isterım.. Örneğin Corpsemoun - Ornate pLAte.. 1258 Defence :)) Sorna.. Demon Limb - Tyrant cLub.. vee.. Chromatic Ire - Cedar Staff.. Sadece 3 to Sorceress SkiLL LeveLs ve aLL Resistances +%40 yeterLi ozeLLikLEr sanırım:) Diger ozeLLikLerini Saymıyorum biLe.. :)
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/09/2005 :  08:41:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Olabilir. Ama benim eşyalarım mükemmel değil ortanın üstü. Ayrıca yüksek karakter beklemeyin 1 53 lük Necromancer var o kadar. Çok fazla karakterle oynuyorum ve hepsi 27 nin üstündeydi. Lod geldi ve başkalarının karakterleriyle benimkiler arasında uçurum olduğunu görüp 3 ü dışında hepsini sildim
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 25/09/2005 :  14:46:00  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
PALAD1N Dostum Msn e ekLedim Senı.. Açarsan YoLLayabiLicem.. Ayrıca Isteyen ArkadaşLAr warsa.. JediExpLosive@HotmaiL.com BekLıyorum. payLaşmak Esastır :)

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git

bahadirtrtr
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 27/09/2005 :  19:58:12  Bilgileri Göster  bahadirtrtr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar acaba bu odada karakterlerimi paylaşabileceğimiz.küçük bir share otramı oluşturulabilirmi.herkez save dosyasını koyar.bu karakterlerden faydalanılır.taktikler filan keşfederiz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000