Arkadaşlar bende sizler gibi birer Diablo 2 hastasıyım ve Diablo 3 en çok beklediğim oyun olarak devam etmekte.. Size bir önerim var, eğer kabul ederseniz.. Burada hepimiz mail adresimizi versek ve birbirimize oynadığımız karakterlerin savelerini yollasak ve neler yaptığımızı nasıl itemler bulduğumuzu birbirimize göstersek bence fena olmas ve biraz daha eğlenmiş olurus.. Umarım kabul edersiniz.. Hepiniz kendinize iyi bakın.. Hadi byess...
Konu başlığı: Diablo 2 Saveleri - Diablo 2 Save - Diablo 2 Oyun Saveleri - Diablo 2 Karakter Saveleri - Diablo 2 Save Game - Diablo Karakterleri
slm kardeş ewet ben de sendenim walla birbirimize destek olursak birlikten kuvet doğar sen bana oyunlaru-ın savelerini göndersene kardeş ya ben desenin istediğin programları veririm kardeş casper368@mynet.com at
Olabilir. Ama benim eşyalarım mükemmel değil ortanın üstü. Ayrıca yüksek karakter beklemeyin 1 53 lük Necromancer var o kadar. Çok fazla karakterle oynuyorum ve hepsi 27 nin üstündeydi. Lod geldi ve başkalarının karakterleriyle benimkiler arasında uçurum olduğunu görüp 3 ü dışında hepsini sildim