Hextor Dostum. Sana KatıLıyorum. Ama PALAD1N KArdeşimiz Benım Yazdıklarımı Tam OLarak aNLayamamış Sanırım. Hydra yı Cevap oLarak Yazdım. Sonrası Bahadirtrtr Icindi.. Bu Arada Hextor Bahsettiqim Arkadaşa MSN de RastLayamadım. Ama MaiL Gönderdim. Sanırım 2-3 Gun Icinde Cevabı ve KarakterLeri Gonderecektır. Gönderdiqi Zaman Sana ImmortaL King Setinin 5 Parçasına Sahip olan KaraKterimizi YoLLayabilirim. Kim biLir beLki de TamamLanmıştır Set :)
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Arkadaşlar ben oyunu bitirdim ama saveimi sildiim :(
Leraju2 buna gerkeçkten çok üzüldüm. ama kusura bakma okur okumazda koptum
istersen sana biraz cher gönderelim.
P@L@D1n arkadaşım. adına bakıp girmezsede girmesinler. millet gelmek istiyorsa zaten gelir. arena kurmaya gerek yoktur bence.
Bartuc adamımsın benim. mail için çok saolasın. bende bu hafta hiç oynayamadım birazdan başlıcam oynamaya bakalım ne kadar paslanmışım
bu arada toplu bi mesaj oldu kusura bakmayın beyler. dediğim gibi isterseniz böyle bir konu başlığı açalım orda devam edelim. çünkü benimde sorup tartışmak istediğim olaylar var. Özellikle necro culara diyorum. isterseniz açalım yeni konu... böylece çok sağlam tartışmalar olur ve herkes bilgilenir.
hextor sen aç konuyu necro diye bizde bilgilerimizi paylaşırız.benim de bilmediğim çok şey var.özellikle eşyalarla ilgili ve skill taktikleri ile ilgili.açın ve bilgilerimizi paylaşalım