AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 Saveleri - Diablo 2 Save
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 19/10/2005 :  16:01:10  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hextor Dostum. Sana KatıLıyorum. Ama PALAD1N KArdeşimiz Benım Yazdıklarımı Tam OLarak aNLayamamış Sanırım. Hydra yı Cevap oLarak Yazdım. Sonrası Bahadirtrtr Icindi.. Bu Arada Hextor Bahsettiqim Arkadaşa MSN de RastLayamadım. Ama MaiL Gönderdim. Sanırım 2-3 Gun Icinde Cevabı ve KarakterLeri Gonderecektır. Gönderdiqi Zaman Sana ImmortaL King Setinin 5 Parçasına Sahip olan KaraKterimizi YoLLayabilirim. Kim biLir beLki de TamamLanmıştır Set :)

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/10/2005 :  17:22:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
E burda paylaşalım diyenler hiç başlıqa bile uğrayıp mesaj yazmıyor. biz de burda fikir alş-verişi yapıyoruz Hextor.
Sayfanın En Üstüne Git

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 20/10/2005 :  12:38:03  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Leraju2 tarafından yazılan:

Arkadaşlar ben oyunu bitirdim ama saveimi sildiim :(

Leraju2 buna gerkeçkten çok üzüldüm. ama kusura bakma okur okumazda koptum

istersen sana biraz cher gönderelim.

P@L@D1n arkadaşım. adına bakıp girmezsede girmesinler. millet gelmek istiyorsa zaten gelir. arena kurmaya gerek yoktur bence.

Bartuc adamımsın benim. mail için çok saolasın. bende bu hafta hiç oynayamadım birazdan başlıcam oynamaya bakalım ne kadar paslanmışım

bu arada toplu bi mesaj oldu kusura bakmayın beyler. dediğim gibi isterseniz böyle bir konu başlığı açalım orda devam edelim. çünkü benimde sorup tartışmak istediğim olaylar var. Özellikle necro culara diyorum. isterseniz açalım yeni konu... böylece çok sağlam tartışmalar olur ve herkes bilgilenir.

hepinize iyi oyunlar arkadaşlar...

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

bahadirtrtr
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 20/10/2005 :  13:22:38  Bilgileri Göster  bahadirtrtr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hextor sen aç konuyu necro diye bizde bilgilerimizi paylaşırız.benim de bilmediğim çok şey var.özellikle eşyalarla ilgili ve skill taktikleri ile ilgili.açın ve bilgilerimizi paylaşalım
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 20/10/2005 :  15:48:40  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
AtaLArımızın Dediqi qibi.. IyiLik Yap Denize At. Hextor Bişey deqiL Dostum. SaqLam InsanLAra Butun CharLArım feda oLsun :)

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000