AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 Saveleri - Diablo 2 Save
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 24/10/2005 :  20:30:30  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Adamımsın Bartuc. Bahadirtrtr herhalde yukarda zaten isteğimize uygun bir başlık var. hatta sen açmışsın :) "yeni karakter kuracağım adı ne olsun" diye. oraya bende bişi ler karalıcam şimdi bilgimin yettiği kadar paylaşım Diabloyada sizlerede feda olsun beyler.

BLIZZARD HEPİMİZİ KUTSASIN :p

Herkese iyi oyunlar.
P.S.: Şimdi yukarda yazdığım konuyuda yazacam bahadir

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/10/2005 :  10:48:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Blizzard olmasa dünya napardı hem online hem single ı aynı oyunda mükemmelleştiren bir şey daha bilmiyorum. Kore de deliler gibi starcraft oynuyorlar biz de diablo oynuyoruz da deli deiliz aç konuyu hextor necro,paladin,sorceress,barbar ve az bişey amazon taktikleri veririm. Leraju geçmiş olsun ne diyelim de oyun aslında bitirmek için oynanmıyor (en azından benim için) bi yerden sonra hırs yapar uykudan ölürsün ama 1 milyoncuk exprience kaldı hadi olm aaa 50 olmuşum neden 51 olmasın diye hırs devam eder ve bırakamazsın bunu da Blizzard ın büyüsü sağlıyor diyelim artık. Konu ile ilgisiz ama bi-iki fikir yazıyım dedim kusura bakmayın
Sayfanın En Üstüne Git

dkutluturk
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 07/11/2005 :  23:25:10  Bilgileri Göster  dkutluturk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dogukan_k@hotmail.com banada gönderin ve elimde harika bir druid var lv 41
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/11/2005 :  13:09:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ehuehehe druid açtın ha? neye yöneldin shape shifting ise bi bakayım;)
Sayfanın En Üstüne Git

fatalking
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 07/12/2005 :  16:54:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arama yaparken rasladim bu forma baktim muhabbet iyi hemde diablocu elemanlarla dolu burasi kayitolmadan edemedim bakalim ilşerisi ne olcak bu isin bende de cesitli charlar var savelerimi gondermek isterim size yardimlasmak ii olur bu arada
msnnem : armorking@mynet.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000