Adamımsın Bartuc. Bahadirtrtr herhalde yukarda zaten isteğimize uygun bir başlık var. hatta sen açmışsın :) "yeni karakter kuracağım adı ne olsun" diye. oraya bende bişi ler karalıcam şimdi bilgimin yettiği kadar paylaşım Diabloyada sizlerede feda olsun beyler.
BLIZZARD HEPİMİZİ KUTSASIN :p
Herkese iyi oyunlar. P.S.: Şimdi yukarda yazdığım konuyuda yazacam bahadir
Blizzard olmasa dünya napardı hem online hem single ı aynı oyunda mükemmelleştiren bir şey daha bilmiyorum. Kore de deliler gibi starcraft oynuyorlar biz de diablo oynuyoruz da deli deiliz aç konuyu hextor necro,paladin,sorceress,barbar ve az bişey amazon taktikleri veririm. Leraju geçmiş olsun ne diyelim de oyun aslında bitirmek için oynanmıyor (en azından benim için) bi yerden sonra hırs yapar uykudan ölürsün ama 1 milyoncuk exprience kaldı hadi olm aaa 50 olmuşum neden 51 olmasın diye hırs devam eder ve bırakamazsın bunu da Blizzard ın büyüsü sağlıyor diyelim artık. Konu ile ilgisiz ama bi-iki fikir yazıyım dedim kusura bakmayın
arama yaparken rasladim bu forma baktim muhabbet iyi hemde diablocu elemanlarla dolu burasi kayitolmadan edemedim bakalim ilşerisi ne olcak bu isin bende de cesitli charlar var savelerimi gondermek isterim size yardimlasmak ii olur bu arada msnnem : armorking@mynet.com