Düşmanın Yon değiştirme ihtimali ne olacak kardeşim? Her taktık güzel olabilir ama bu zayıf yonlerı olmayacaqı anlamına gelmez. onemlı olan Zayıf YonLErı Başka ŞeyLerLe EşitLemek. BiLmem AnLatabıLıyor muyum.. Meteor Cok Cok GüçLü oLabiLir Ama ben şahsen LvL 10 Hydra yı LvL20 Meteora Tercih Ederim.. Ayrıca Şunu KesinLikLe Ama KesinLikLe Unutma.. Bir Sorcerress.. Savunma Buyusu oLmadan FazLa Yaşayamaz..
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Ben de ama sen düz koşarsan ve ya beklersen genelde direk geliyor. Ayrıca ben onu yazarken toplu gelenleri düşünerek yazdım. bahadırtrtr bence slow missiles ve critical sitrike yüklen. ayrıca gelince dogde falan al ki adamlar sana vuramasın:)
NormaL Sevıyede Işe YarayabiLir ama.. Nightmare Ve heLL de I Ih.. Hydra RuLes !! ayrıca sLow Mıssiles o kadar da işe yaramaz :D ImmoLation Arrow ve CoLd Arrow.. Valkyrie ve Dodge. Magic Arrow ve MuLtipLe Shot.. Ayrıca unutulmaması Gereken OnemLı ozeLLikLerden Birisi.. Pierce.. Inner Sight Yaparak Düşmanın BuLunduqu Yeri AydınLatabiLir BoyLece Daha Uzaktan AwLayabiLirsin Kardeşim Tamam mı :) :D
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Allah allah Hamdi al bunu burdan:) (dikkat şahan çıkabilir'den) ya adam amzon diyor sen hydra reles diyorsun ayrıca inner sight diyecektim adını unuttum:)
arkadaşlar bu konuları tabikide tartışırız ama konu başlığı sizcede hatalı değilmi önce karakterim nasıl olsun. sonrada sorceres ve amazon skillerini nasıl verelim. Beyler!! burası charlarımızı paylaşım için açılmış bir bölüm. bence bunun için ayrı konu başlığı açalım derim ben. burasıda paylaşım odası olarak kalsın. Bartuc ve paladin tatlı sert bu konualrı sonra yapalım bende