arkadas bende format attım oyunu acamıyom yanı yukleyemıyorum cd bozuldu hata verıyor.AMA karekterlerın hangısınde oldugunu bilmiyom.oyunu acıp yuklemem lazım bende acayıp charlar var.hile de var ıstersen ama hıleyle hıc zevk kı yok
bn actım baktım adaama kodugu yatıyo ve sıldım lazımsa gonderırız adresı ver bakalım
Yapma Bartuc benim necro nun mana 411 mi neydi? senin amanra nın mana 441 di ve benmki senden hızlı dolduruyoo:) Ama o savunma büyülerini yapmayın ben sol el frozen orb sağ el hydra,thunder storm,blizzard,meteor,fire wall,telport yaptım harika manyak süper:) bişey oldu oyun ekranı çk zevkli oluyor:)
ben yeni bi karaktere başladım Amazon.şu an ii gidiyorum gibi lvl 15teyim.daha kaliteli oynamaya çalışıyorum.bana büyü tavsiyeleri lazım. ben battle nete baktım biraz ama pek fazla anlamadım çok ayrıntılı şimdilik magic arrow(10) ve multiple arrowa(4) verdim.başka nelere vereyim ve ne işe yaradıklarınıda yazarsanız sevinirim.biraz anlıyorum ama çok terimsel yazmışlar.
PALAD1N Bir Şeye Dikkatini Çekmek Istiyorum Kardeşim. Amanra yı Ben Yetiştirdim Ve onu kendime Göre Ayarladım. Kısaca Benım Oyun Teknigime Göre AyarLı. Sen Farklı ŞeyLer Kullanabilirsin orası Beni iLgiLendirmez. Ama Şunu Unutma. Extra Regenerate Mana aLmadıysan Eqer.. PaLadin Haricinde Hiç Bir Karakter Sorcerress ten Daha hızLı Mana DoLduramaz.. Meteor Zaman Isteyen ve Dusmanın Yerinde Durmasını Gerektiren Bir Buyu. Boşa Kurek Çekmek Demek Yanı. Fire WaLL da aynı şekılde.. Düşman Yerınde Durmalı. bLizzard ın Yıkım Gücü Frozen Orb La KarşıLaştırıLamaz. Tamam Cok Daha GüçLü Ama unutma.. Frozen Orb un Zararı Isabet Eden Buz Parçacıklarıyla doqru OrantıLı. Ne Kadar Fazla Parçacık.. O kadar FazLa Hasar.. Herneyse.. Bahadirtrtr Arkadaşım.. Senın Icın "Yeni Karakter Kuracaqım Ne oLsun?" BaşLıkLı Konu aLtında Amazon iLe iLgiLi Bir kaç BiLgi Yazdım. Ihtıyacın oLanLarı MSN den Tamamlarız.
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Abi ben de sorceress kullanıyorum(tamam 25 lik ama meteora sahip). Şincik ben kendime göre taktik geliştirdim(komik bulabilirsin,işe yaramaz diyebilirsin ama bence güzel). Bu taktiğe göre karşındakinin hızındakine göre belli bir uzaklığa meteor atacaksın o gelirken çat diye kafaya yiycek:) Fire wall da öyle 2-3 tane sana geliş yollarına yap çarpıyorlar diğerleri ise bu karakteri ben geliştirmedim ve quest tamamlamıyorum ekran hangi büyülerle güzel gözüküp katliam derecesinde zarar veriyorsa onu kullanırım