AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 Saveleri - Diablo 2 Save
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/10/2005 :  13:56:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi ben de geçen sen yollamadan 1.10 yükleyemedim ama bahadırtrtr,bartuc ve onun üyeliğiyle indirdiğim pacthler diablo 2 içinmiş LoD deil ona tikkat et:) Ayrıca o zaman skilleri yaz,eşyalarını ve özeLLiklerini söyle hey necrocu bir necroyuu 90'ın üstüne taşımaktan kolay bişey yok ama ben quest tamamlayıp set falan topluyom lvl 53 hiç kompleksim yok. Thrang Ouls' Avatar (ya da onun gibi bişey:)) var mı? oyunda en fazla parçalı seti inventory ye sıqdıramazsın ki bu yüzden hepsini toplayamazsın!
Sayfanın En Üstüne Git

PATRIAC27
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 14/10/2005 :  17:40:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadasım ben sole bır sıstem yaptım savemı 2 kez kopyaldım ve daha sonra covaltım ve o charı kompıle saatım ve buldugum takımları onlara taktım ve ustune doldurdum

suan ısımlerı aklıma gelmıyo ama bulursam ve savelerı sana gonderecem eksıkler varsa sende sole tmm layak ok

DIABLODA BENDEN HASTASI YOK BENCE :))
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/10/2005 :  18:30:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OK da yani 2-3 kez açtın anladığım kadarıyla. Ben isimleri sevmediğimde deiştiriom. Ama kalabalık gözüksün die yaparım(hoş burdaki arkadaşlarla save dosyasının içi coştu ama:)) thrang oul's avatar waa mı?
Sayfanın En Üstüne Git

Hextor
Üye

Turkey
İleti 37

İletim - 15/10/2005 :  14:02:22  Bilgileri Göster  Hextor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
BartucTheBLoody tarafından yazılan:

Hextor Dostum. TanrıçamLa Oyuna BaşLarken Şehir Dışına Çıktıqın Anda F1-F2-F3-F4 tekı BüyüLeri Kendi üzerine uyguLa Sonra F5 ıLe Frozen orb salla yeterLi oLacaktır :) Immune To coLd oLanLara F6 iLe Hydra saLLarsın oLay kopar :) Immune To cold ve Immune To Fire olanlara da Once Static FieLd Yaparsın Bir Kaç Defa HP sini Yarıya Düşürürsün Ama Yakın mesafeden Yapman Lazım. Sonrasında Ister Lightning Yap Ister Diger eLdeki siLahLa daL.. orası Sana kaLmış. Ha LeveL AtLarsan da Hydra ya YukLen :) GüçLensin Haywancıklar :)

Bartuc dostum bu mesajı yazmam biraz geç oldu kusura bakma. Senin tanrıçayla oynadım dün. Ve ilk kez oynayan biri gibi haliyle hemen öldüm ama 1-2 saate kadar skill dağılımına ve oyun düzenine alışınca baya hoşuma gitti. Seni burda herkesin huzurunda tebrik etmek istiyorum. CHARINI ÇOK SAĞLAM YAPMIŞSIN. sadece tek bir yerde takıldım. (O da ilk oynadığımdan mı anlamadım) sanki manası azmış gibi geldi ~400 falandı şimdi hatırlamıyorum. o biraz daha iyi olsa o zaman varya... ben bile hellde baalı öldürebilirdim

bide son olarak başaka sorularımda olacak sana msni açtığında ulaşalım birbirimize.

Paladin benim yeni barbar orta düzeyede geldi bu arada şuanda lvl42 immortal king seti için kasacam bunuda ve ilk item'i düştü normalde baaldan. çok değil geriye 5 item kaldı :(

tamamlayınca forumda sunacam sizlere ama şimdilik istemeyiniz zevk alamazsınız hele bartucun tanrıçasıyla oynadıysanız :P sağlam bi barbar olsun herkese yolayacam söz.

Hepinize iyi oyunlar arkadaşlar

Şeytan ânın, Tanrı zamanın EFENDİSİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 15/10/2005 :  14:09:35  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Manayı Harcayan Energy ShieLd. aLdıqın Hasara Karşılık Can Yerine Manadan Yiyor. :) Bu Yuzden Az geLmiş oLabiLir. NormaLde Bana Yeiyor :) Zaten Su Anda Sadece Energy ve Vitality Kasıyorum Str ve Dex Ihtıyacım yok Gibi :)

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000