senin saveine kalmadık PATRIAC27 biz burada başka karakterlere bakıp deneyimlerimizi güçlendiriyoruz.yani bencillik yapmadan samimi bir şekilde paylaşım yapıyoruz.senin karakter level 99 olsa ne fark eder level 1 olsa ne fark eder.burada önemli olan ay bu karakterimi vermem olmaz ay şunu verim ama bunu vermem olmaz değil.deneyim tecrübe ve fikirlerimizi paylaşarak bu oyunu daha zevkli kılar hale getirmektir.en azından diablo 3 çıkmadan önce hala bu oyunu oynamak için sebepleriniz oluyo.ben arkadaşlarımım yazılarından.karakterlerinden çok şey öğrendim.tabi karakter paylaşıp paylaşmamak senin tercihin ama çok şey kaybedersin.beb masela sana hayatta karakter marakter vermem. ve tekrer benle fikir,deneyim ve karakterlerini paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
bende butun setler var charım necromans ıwı 92 ama manyak adam ne dıyeyım ısteyyen var setlerı bır ara yollarım sıze ama benım saveyı yollamam
Arkadaşım.. Senden özeLLikLe Karakter Isteyen oLmadı BiLdiqim KadarıyLa. KaraKterin Isterim ki LvL 99 oLsun. Oyundaki En Iyi EşyaLarı kullansın En Baba SetLeri TopLasın. Ama Bu Bizi iLgiLendirmez. Bizim Burdaki Amacımız Deneyim payLaşımı. Bu karakterim Çok Iyi Bunu Vermem Dediqin Zaman Bu Amaç Için TopLanmış oLan Grubun Dışında kaLırsın. Haksız oLduqumu Düşünen Warsa Lütfen SoyLEsin ArkadaşLar.. Bizim Burdaki Tek ama Tek Amacımız.. HiLEsiz, YaLansız, Ayrımsız Ve de Onyargısız Tecrube, Karakter Ve Eşya payLaşımı. HiLEsiz Diyorum Çunku Hiç Bir Karakterin Butun SetLeri TopLayaBiLecek Kapasitede Bir Inventory Ve Stash ı Yoktur..
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Hextor Dostum. TanrıçamLa Oyuna BaşLarken Şehir Dışına Çıktıqın Anda F1-F2-F3-F4 tekı BüyüLeri Kendi üzerine uyguLa Sonra F5 ıLe Frozen orb salla yeterLi oLacaktır :) Immune To coLd oLanLara F6 iLe Hydra saLLarsın oLay kopar :) Immune To cold ve Immune To Fire olanlara da Once Static FieLd Yaparsın Bir Kaç Defa HP sini Yarıya Düşürürsün Ama Yakın mesafeden Yapman Lazım. Sonrasında Ister Lightning Yap Ister Diger eLdeki siLahLa daL.. orası Sana kaLmış. Ha LeveL AtLarsan da Hydra ya YukLen :) GüçLensin Haywancıklar :)
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Hextor Dostum. TanrıçamLa Oyuna BaşLarken Şehir Dışına Çıktıqın Anda F1-F2-F3-F4 tekı BüyüLeri Kendi üzerine uyguLa Sonra F5 ıLe Frozen orb salla yeterLi oLacaktır :) Immune To coLd oLanLara F6 iLe Hydra saLLarsın oLay kopar :) Immune To cold ve Immune To Fire olanlara da Once Static FieLd Yaparsın Bir Kaç Defa HP sini Yarıya Düşürürsün Ama Yakın mesafeden Yapman Lazım. Sonrasında Ister Lightning Yap Ister Diger eLdeki siLahLa daL.. orası Sana kaLmış. Ha LeveL AtLarsan da Hydra ya YukLen :) GüçLensin Haywancıklar :)
Tamamdır dostum. Sorceresla ilgili tümtavsiyelerine açığm :) çünkü bu karakteri bilmiyorum. en yakın zamanda sana deneyimlrimi anlatacağım.
Bu arada yukarıdaki lvl90 küsür necrosu olan arkadaşada şaşırdım. Diablo hastalığı olması önemli değildir. bende sizler gibi düşünüyorum. ÖNCE PAYLAŞIM!!! arkasından mutlaka devamı gelir. Herkese başarılar ve bol şansalar.
P.S. : bu arada blizzardın sitesindeki 1,11 patch te bir sorun mu var yoksa benmi yükeyemedim. Eğer sorun bendeyse şu öküzlüğümü yoketmek için bir yardımda bulunan olursa çok sevinirim