AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Bu Sitedeki Üyelerin Yaşı Kaç !
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Mr.Burns
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 23/08/2005 :  15:09:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar,

Ben de 13'ünde olan biri olarak söylemek istiyorum.Bende de bi MSN var.Küfredeni engellerim, ardından siler tekrar beni rahatsız ederse artık son dualarını etmeye başlar :P .Beni bu siteden Assain kullanıcı nickli, sonsamuray@hotmail.com adresli birisi kaydetmiş.Ayrıca 1-2 kez karşılaştık vede adını sordum söylemedi.Sonra niçin kaydettim dedim söylemedi.Kimse çıksın ortaya yoksa delirecemBi de Mafia ile ilgili bir sorunu varmış bir üyenin ona yardımcı oldum.Herkese de yardımcı olurum gerektiği yerde.ama böyle terbiyesizlere insan sinirleniyo tabiki.Ben derimki hemen engeeleyin sonrada silin.

Bye

beginner C/C++ programmer
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 23/08/2005 :  17:13:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak dostum :

1.Seni kaydettim doğru,bişi sorcaktım
2.Beni tanıyanlar tanır KÜFÜR ETCEK KADAR AŞAĞILIK DEĞİLİMDİR.
3.Mafia denen oyunu hayatımda OYNAMADIM sen İLK olarak KENDi yaşına bak SONRA İFTİRA atma SONRA gel burda yaşımı SAVUN..

Saygılar...

NOT:Sen bana kimsin derken ben OYUNDAYDIM.

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 23/08/2005 :  17:27:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Mr.Burns tarafından yazılan:

Arkadaşlar,

Ben de 13'ünde olan biri olarak söylemek istiyorum.Bende de bi MSN var.Küfredeni engellerim, ardından siler tekrar beni rahatsız ederse artık son dualarını etmeye başlar :P .Beni bu siteden Assain kullanıcı nickli, sonsamuray@hotmail.com adresli birisi kaydetmiş.Ayrıca 1-2 kez karşılaştık vede adını sordum söylemedi.Sonra niçin kaydettim dedim söylemedi.Kimse çıksın ortaya yoksa delirecemBi de Mafia ile ilgili bir sorunu varmış bir üyenin ona yardımcı oldum.Herkese de yardımcı olurum gerektiği yerde.ama böyle terbiyesizlere insan sinirleniyo tabiki.Ben derimki hemen engeeleyin sonrada silin.

Bye

Hocam ilk once mrb...Ben bu sitenin eski üyelerindenim ve msn listemde siteden 10 kişi ya vardır ya yoktur...Dark samurayda bunlardan biri...Kişiliği düzgün bir insan...tabi yaşı gereği fazla olgunlaşmamış olabilir hoş karşılamak lazım...(Diyene bakın yaw senki ben çok olgunlaştımda...).Bu tür birşey yapacağını düşünmüyorum...Benim listemde de küfür edenlerin işi olamaz... 10-15 arkadaşıda engellemişliğim vardır...Ben bu tür birşey olacağını düşünmüyorum ve ispatlamanı rica ediyorum...(Daha mesaj yazmayacağım polemiğe girmek istemiyorum)
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 23/08/2005 :  17:33:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanlış anlaşılma var sanırım, bana küfür etti dememiş zaten Mr.Burns. Sen cvp vermeyince biri dalga geçiyor sanmıştır.. Ortam gerilmesin :)
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 23/08/2005 :  17:50:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm Mafia da başkasından bahsetmiş pardon :D

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa