Ya, bakın, yaşla alakası yok ya, şu an 13teyim, 11 yaşımdan beridir OS'ye giriyorum, ve seçkin üyeyim. Bunun yaşla değil kişilikle alakası var, üstelik HERO'nun xxx yaşça büyük birisi.
Bu msn adresiyle başkalarını rahatsız etme olayı geleneksel oldu sanki. Herkes sırasıyla bir vurgun yiyor bu ne iş anlamadım. "Msn vurguncuları derneği" mi kuruldu nedir almış başını gidiyor. Valla sabreden arkadaşlara şaşırıyorum. Benim başıma daha da kötüsü gelmişti ama sonradan canlarına okudum tabi. Bana resmen çete halinde hücum ettiler. Meğer biri almış adresimi sırasıyla arkadaşlarına dağıtmış, birini engelliyorum peşinden diğeri geliyor. Abuk subuk sorular sorup konuşuyorlar(gerçi kendileri de ne konuştuklarından haberi yoktu). Tzh bana da çatmıştı tabi onunda hesabını kestim. İşin ilginç yanı OS deki profilimdeki adresimi kaldırmama rağmen hala gelmeye devam ediyorlar. Durum biraz ilginç ama neyseki gerekenlere ders veriliyor.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Böylelerine yapılacak iyi bir ders. Başka birşey değil. Yaşla alakasız sadece dengesiz insanların oluşturduğu bir topluluk işte. Ne yaparsın eh tabi insan sanal alemde diyebiliyor istediğini senin karşında olsunlar bak bakalım o zaman ağızları açılıyor mu?
Zaten sanal alemde oldukları için herşeyi rahatlıkla yapabiliyorlar. "Nasıl olsa beni görmüyor tanımıyor bile istediğim yapar söylerim beni bulamaz ki" mantığı var bence. Diğer türlü Major dediğin gibi gerçek hayatta karşında aynı şeyleri yapmaya sıkar biraz.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....