AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Bu Sitedeki Üyelerin Yaşı Kaç !
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Mr.Burns
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 23/08/2005 :  20:44:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle merhaba Dark Samuray.Bana küfretti veya Mafia'da yardımcı oldum demedim; başkası bana küfür etti ama bu siteden değil, ayrıca Mafia'da başkasına yardım ettim :) Ama bazen gıcık olduğum tipler eklemiyor değil.İftira da atmadım(mesajımda çok açık zaten sen sonra pardon benden bahsetmemiş demişsin)Ben şu ana kadar hiç kimseye ne yalan söyledim nede iftira attım.Siz de benden böyle birşey beklemezsiniz :) Küfüre gelince; küfürü herkes ediyor.Ebeveynler sokaktaki,okuldaki arkdaşlar.Ama ben MSN'de şaka olsa dahi fazla küfretmem(bi kere oldu ondan da af diledim zaten adama etmemiştim ortaya maksat laf olsun:)Arkadaş arasında yine az...(hiç yok nerdeyse)

Öncelikle şunu söylüyeyim.Küfürü basit insanlar eder; yada küfür insanları basitleştirir...

Ayrıca bu forum bayağı geniş 14.000 tane üye var.Tabiki bunlarda bazıları kayıt edecek, ama herkes değil.İşim olmayanı silerim.Ben de zaten bu siteye MSN adresimi veriş nedenim sizlerle tanışabilmek ve benim tecrübelerimden yararlanmanızdı...

Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim, ilk mesajımda...(noolacakki herkes yanlış anlamış :)

Tanıştığımıza memnun oldum Assain umarım bidahakine bana rastlarsın da soracağını sorarsın; malum bu foruma giriş yapamıyorum doğru dürüst ancak konuyu yanıtla dediğimde KullanıcıAdı ve şifre istiyor...(Yöneticinin haberi var zaten)

Hadi Byes çok uzun konuştum akşam akşam...

beginner C/C++ programmer
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/08/2005 :  22:54:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gereksiz yere tatsızlık çıkarmayın, puma, sanırım özür borçlusun <_<
Sayfanın En Üstüne Git

Mr.Burns
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 24/08/2005 :  09:58:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kim özür dileyecek?Ben mi?Dark Samuray mı?Hiç bi tatsızlık olmadı sadece yanlış anlaşılma var :) Ben hiçkimseye iftira atmam, ayrıca herhalde mesajım hızlı okunmuş, bu yüzden yanlış anlaşılmış.Hiçbir tatsızlık yok hadi bye

beginner C/C++ programmer
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 25/08/2005 :  00:18:17  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Mr.Burns hocam puma dark samurayın eski ismi...

(Dedik o kadar imzanıza eski nickinizi ekleyin diye!)
Sayfanın En Üstüne Git

arda112
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/08/2005 :  03:50:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
len gidin serbest bölümde konusun yada msn de konuyu farklılastırmayın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu