Bana da geçenlerde biri geldi.Ama biraz zaman geçtiği için hatırlamıom adını falan. xxxx: slm HERO: a.s xxxx: sen oyunsitesindeki HEROsun de mi? HERO: ewt benim bi sorun mu var? xxxx: oyunsitesinde milleti gaza getirip aşağılamak kolay sıkıyosa gel msnde kapışalım. HERO: ne dion kardeşim sen kimsin msnde nasıl kapışcaz küfürleşcez mi? xxxx: senin yaş kaç lan bu arada küçüksün heralde bu kadar belli etme HERO: küçüğüm utanmak zorunda mıyım? xxxx: kes lan velet xxxx: ananın (sansür)
abi bıktım bunlardan bendede bir ana avrat küfür edenler var ki üfff ilk olarak güzel muhabbet sonra basıyo aaa sen şu ukala pumasın demi hay ben senin ....... bir yığın küfür ediyorlar abi böyle küçükler içinde ayrı bir forum odası mı açsak kendi aralarında eğlenirler veletler ama bizi rahatsız etmesinler...
Biri de bugün Harry Potter'a çocuk kitabı dedim diye beyinsiz, salak biri olduğumu iddia etmiş mailla. 275 milyondan fazla sattı diye de Yüzüklerin Efendisi'nden daha kaliteli olduğunu söylemiş :) Bize ve size yapılan hakaretleri zaten çocuklar veya zeka yaşı düşük insanlar yapar. O yüzden fazla ciddiye almamak gerek.